fredag 9 mars 2018

Bordslampa design

Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Handla bordslampa online hos Cellbes. Brett sortiment och låga priser. Stort utbud av bordslampor.

Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Här kan du välja mellan stilren och klassisk design, till nya trendfavoriter från välkända varumärken. Genom att filtrera dig fram bland vårt stora sortiment, så hittar du lätt favoriterna som passar dig bäst. En design bordslampa är en detalj som kompletterar din inredning och tillför det lilla extra!


Välj bland olika varumärken såsom Flos, Umage eller Northern. När du letar efter en bordslampa är det viktigt att tänka på design och funktion.


Vad är det för krav du vill att lampan ska uppfylla?

Här på Svenssons i Lammhult kan vi erbjuda en mängd olika lampor, alla med sina egna speciella kvalitéer. Här finner du ett utvalt utbud av bordslampor med varierande design. Allt från designklassiker från 40- och 50-talet till lite mer modern design.


När det kommer till bordslampor är utbudet enormt. La Vanille erbjuder ett stort utbud av snygga bordslampor i olika material, stilar och storlekar. Fri frakt över 5kr! Modern design järnbordslampa tillverkad i Italien.


För bästa stämning och harmoni bör du ha fem till tio ljuskällor i varje rum. Hos oss hittar du en mängd olika lampor så du kan hitta precis rätt lampa till rätt plats.


Välj en bordslampa med snygg retrodesign eller en klassisk designikon. Allt från minimalistisk design till blomstrande, spännande och kontroversiella lampor att ha stående på bordet.


Vårt sortiment består av allt från tidlösa lampor med raka klassiska fötter till mönstrade lampskärmar med trädformade lampfötter. BAUHAUS erbjuder ett brett utbud av just bordslampor som passar alla typer av inredningsstilar. Ibland kan det vara svårt att hitta ett eluttag, då är det bra med en batteridriven bordslampa, perfekt i sommarstugan eller husvagnen.


Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem.

Design House Stockholm. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.


Inred hemmet med snygga bordslampor, välj att ha den som belysning eller för att skapa en mysig känsla. Vackra bordslampor i klassisk design som tillför elegans till hemmet. Vi har ett handplockat sortiment av unika lampor som ger ett personligare hem. Kizu bordslampa består av två skulpturala former och visar en viktlös balansering.


Stilren och iögonfallande design. Perfekt när du vill kunna släcka ned takbelysningen! Det finns en stor och ljus värld när det kommer till lampor.


Dels har vi taklampor, stående golvlampor, spotlights och självfallet bordslampor. Bordslampor till bra pris.


På ILVA vinnlägger vi oss om att hålla ett brett sortiment med flera olika varianter på moderiktig design, allt för att du ska kunna finna den produkt som passar din. I butikernas utbud ser vi mycket skandinavisk design, stilrena linjer och jordnära toner. Lekfulla lampor i moderna former och tidlösa material gör sig bra i vilket hem som helst.


Vilken passar bäst hemma hos dig? Här samlar vi bordslampor i alla stilar och utförande för att dina inredningsbehov. Snygga bordslampor är minst lika iögonfallande som andra möbler och detaljer i ett rum - de sprider trots allt ljus och är rummets energikälla på flera olika sätt.


Färgen på din lampa kan därför göra stor skillna såväl som dess design. En enda lampa kan påverka hela din inredning och inte minst ditt humör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.