tisdag 13 februari 2018

Rörelsevakt belysning utomhus

Stort utbud av belysning. Alltid låga priser på Belysning Utomhus hos Byggshop. Välkommen med din beställning i vår onlinebutik redan idag.


Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.

En ljusrelä arbetar som så att den känner av när det blir mörkt utomhus, då tänds lamporna. När solen sedan går upp släcks lamporna på automatik.


Här hittar du rörelsedetektor belysning från flera olika varumärken, såsom IQ Sensortech, Nordlux, Steinel, Philips och Airam. Letar du efter en pålitlig rörelsedetektor lampa att använda utomhus är du med andra ord på god väg att finna den här. Rörelsevakten kan användas på många sätt, både inomhus och utomhus. Fördelarna med timer-baserad belysning är att man sparar energi och således förlänger ljuskällans livslängd.


Vi på BAUHAUS erbjuder rörelsesenor och ljusreläer med hög kvalitet från bland andra STEINEL och Schneider med olika variationer på bevakningsvinkel och bevakningsavstånd. Glöm inte att du måste koppla ihop rörelsesenorn eller ljusrelän med en vacker vägglampa för utomhusbruk.

Perfekt för garageuppfarten. PIR-sensorn upptäcker rörelser på avstånd upp till m. Reglera själv lysti känslighet och skymningssensor. Kan användas inom- och utomhus. Detektionsavstånd 2-m (justerbart).


Tid för belysning Från 10±sekunder till 7±minuter (justerbart). LED-lampa med rörelsevakt. Dessutom finns ett blinkläge för att skapa extra uppmärksamhet.


SensIQ är en rörelsevakt med en speciell lins som gör att den är utmärkt att använda för detektering av stora och komplexa ytor utomhus, t. Handla belysning och mycket annat hos Cellbes. Upp till 15% rabatt på Taklampor.


Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK! När mörkret faller kan det kännas tryggt att ditt hem fortfarande lyser. Med ett skymningsrelä utomhus får du kontroll över detta.


Så fort mörkret faller så kommer din belysning att tändas. Med en rörelsesensor utomhus kan utebelysningen tändas automatiskt för att avskräcka objudna gäster i trädgården, för att välkomna gäster i mörkret eller när du parkerar bilen på garageuppfarten.

En rörelsevakt är en sensor som kan tända en eller flera lampor när den känner av rörelser. Led strålkastare med rörelsevakt SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag! Belysning utomhus är både trevligt för den som bor i ett hus, och en säkerhetsfråga. Ju mer upplyst uppfarter, entréer och altaner är, desto mindre är risken att inbrott begås i just den fastigheten.


Den som försöker ta skydd av mörkret, blir inte glad av att lysas upp av strålkastare. Genom att sätta upp en rörelsevakt ger du ett välkomnande intryck till dig själv och dina gäster samt skapar en känsla av trygghet då rörelsesensorn informerar dig om när någon närmar sig.


Dessutom spar du energi då lamporna inte står och lyser i onödan. Placera lamporna både så att du får en god funktion och för att skapa en inbjudande känsla. Lys upp ett träd med en spotlight eller strålkastare, markera en vägg med väggbelysning utomhus eller skapa en mysig uteplats med inbyggd belysning eller en utelampa med rörelsevakt. Det finns många alternativ.


Belysning Utomhusbelysning Om du belyser träd och fasader på rätt sätt så kan trädgården bli magisk på mörka höstnätter, dessutom kommer vardagsrummet upplevas som mycket större när det lyser utanför fönstret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.