torsdag 15 februari 2018

Bolthi transformator

Vi hjälper dig att hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. På varje förpackning står angivet hur många watt total belastning setet drar för att kunna beräkna vilken transformator som är lämplig.


Bolthi transformator

För att välja transformator – räkna ihop lampornas sammanlagda effekt. Kabeln från transformatorn är meter med stickkontakt. Plug in transformator som klarar en belastning på 20W. Vad enkelt du kan skapa en trevlig och gemytlig stämning i trädgården med några lampor.


Du väljer mellan flera olika armaturer som decklight, pollare, väggbelysning och spotlights. Belys din favoritbuske eller lys upp en mörk gång upp till huset eller förrådet på baksidan. Välj de belysningar som passar i trädgården, välj EN transformator och allt är klart att koppla samman.


Idag har LED-tekniken nästan helt tagit över eftersom fördelarna är många och stora. LED står för Light Emitting Diode. Skickas inom 1-arbetsdagar. Bolthi Spotlight LED-6.


Stort urval av Utomhusbelysning på HORNBACH. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. DIN-kontakt finns att köpa separat. Detta gör det lätt att räkna ut Wken transtormator du bör ha. BOLTHi CONNECT erbjuder ett obegränsat ationer av belysningsaltemativ. Transformator ingår inte och finns inte längre i vårt sortiment. Komplett utomhusbelysning med V- transformator och kablar.


Decklighten är gjord i tåligt rostfritt stål och har frostat lampglas. Passar att montera i trädäck, trappor, bryggor, stenläggningar etc. Mer info hos Buildor. Butiker som erbjuder.


Den har en maximal effekt på 60W för 12V AC (växelström). Den andra änden ansluts med stickpropp i ett 230V uttag. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Bolthi transformator

Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Inred ditt hem även på utsidan. Med trädgårdsbelysning kan du skapa en effektfull miljö och lysa upp fina detaljer. Du bestämmer hur din trädgård ska utformas och belysas medan vi hjälper dig att hitta utebelysning som passar.


Bolthi transformator

Lagertillgänglighet: Tillänglig. Ansluts till 230V med en fast monterad gummikabel 2m med dimensionen 2x75mm2. Dimensioner är 110x65xmm. AC betyder att det är växelström på sekundärsidan.


LED-spotlights för montering i golv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.