fredag 9 februari 2018

Blixtljusramp biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Blixtljusramp biltema

Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Sveriges bästa priser. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Skruvas fast på fordonstak med medföljande monteringsdetaljer. V via cigarettändarplugg. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser. Lågbyggd blixtljusramp med olika ljuslägen!


Hamrons lågbyggda varningslampa gör det enkelt för dig att signalera till medtrafikanter och bidra till en säkrare trafikmiljö när du är ute och kör med traktorn, bilen eller arbetsfordonet. Våra LED blixtljusramper håller en genomgående mycket hög kvalitet och är till större delen tillverkade inom EU.


Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser! Andvänds när jag kör för TrafficSec. Syns bättre med LED-blixtljus! Seriekopplingsbart och E-godkänt varningsljus som avger ett orange och blixtrande ljus i tio olika mönster.


Blixtljus för alla syften och tillfällen. För infälld montering men levereras även med ett fäste för takmontering. Ljusstark ljusramp med aluminiumhus, härdade lykthus av polykarbonat och fyra Cree LED-dioder.


Blixtljusramp biltema

Komplett med anslutningskabel. Blixtrande varningsljus med orange lysdioder och olika blinkmönster. Lämplig för såväl personbilar, arbetsfordon och lastbilar.


Lamphus av aluminium och klart glas. BLIXTLJUSRAMP VARSELLYSBJELKE VAROITUSVALORAMPPI BLITZ LYSBRO. Delbetala i upp till månader. Lägg till i inköpslistan.


Slimmad LED blixtljusramp med totalt högintensiva LED. Varningsljusramp för professionellt bruk. VI har alla ledramper som du kan tänka dig, allt från mini ramper till stora curved. Här finner du LED extraljusramper från marknadens bästa producenter som Vision X och Osram.


Alltid snabba leveranser från Prestandabelysning! Köp Extraljus snabbt och enkelt på nätet! Blinkar i nio olika mönster varav rotation, blixtar och SOS är några.


Fyra separata LED-dioder fungerar som arbetsbelysning. Drivs av tre AAA-batterier (säljs separat). Batteridrivet blixtljus med magnetbotten.


Hamrons batteridrivna varningslampa gör det enkelt för dig att signalera till medtrafikanter och bidra till en säkrare. Led ljusramper eller led extraljus ramp som det också kallas har blivit ett allt mer populärt val bland våra kunder.


Led ljusramper erbjuder ett mer ”slimmat” utseende än vanliga led lampor till bil och lastbil samtidigt som de avger mer ljus per investerad krona. Kika in vårt sortiment, så kan vi nästan lova att du hittar en blixtljusramp i din smak - för just ditt fordon. Se alla relaterade produkter.


Blixtljusramp biltema

Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg - prenumerera på vårt nyhetsbrev! Lyften är grå och svart! En kraftig lyft som kör på 380v, 3-fas.


Avstånd mellan pelarna inkl. Dubbla mekaniska spärrar som enkelt släpps med en spak bredvid pumpen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.