fredag 12 januari 2018

Stora växter inomhus

Handla tryggt och bekvämt. Alltid till de bästa priserna! Välkommen med din beställning! Praktiska tips för stora gröna växter inomhus.


Ta en titt på plantskolans krukor och urnor för utomhusbruk. Stora växter behöver stora krukor. Tänk bara på att ytterkrukor för inomhusbruk behöver vara täta i botten. Självvattnande krukor gör det ännu enklare att ta hand om stora växter.


Köp stora växter att ha inomhus med hemleverans hos Gröna Flora. Låt stora gröna växter bli en del av din inredning!


Stora växter inomhus

Våra stora inomhusväxter ger karaktär och kan lyfta ett helt rum, ja de är faktiskt nästan som möbler. Skapa frodig grönska, njut av spektakulära bladformer och gör ditt hem än mer levande. Upptäck orkidéernas värld.


Förr ansåg vi att orkidéer var ömtåliga växter som krävde regnskogsklimat inomhus för att trivas. Men nu vet vi att få krukväxter är så lättskötta och de trivs alldeles utmärkt i våra bostäder som håller rumstemperatur året om. Konstgjorda stora växter och gröna trä krukväxter, buxbom, cypress. Lämpliga såväl för inne och ute-miljö, tål solljus, UV-beständiga.


Fina och naturtrogna stora växter och träd som passar bra som inredning i ditt hem och trädgård. Visa fler idéer om krukväxter, växter, blommor. Inreda med stora växter och gör rum och större ytor mer levande.


Här är riktigt snygga plantor att ha inomhus och tips på hur du ska sköta dem. Trädgårdsdrömmar inomhus. Växter kan skapa en fridfull stämning och när vi tar hand om dem varvar vi ner och lär oss uppskatta nuet.


På BAUHAUS hittar du ett enormt sortiment av växter i alla varianter, både inomhus och utomhus. Vi har hundratals häcksorter bland annat: thujor, syréner, liguster, bukettspireya, ärtbuskar, rosenspireya, häckoxbär och bokhäckar.


Genom att använda stora växter som komplement till blomkrukorna i fönstret får man det riktigt grönt och frodigt hemma. Många stora gröna växter fortsätter att växa på höjden så tänk på att ha lite takhöjd till godo där du placerar din växt så att den kan växa fritt. Skulle den bli alldeles för hög går det bra att beskära växten enligt dess skötselråd.


Våga maxa och ta in mycket växter i inredningen. Denna pin hittades av Frida Larsson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Krukväxter som trendar inomhus.


Stora växter inomhus

Fönsterfikusen har stora, vackra, läderartade blad som kan ge rummet en lite exotisk och stylad look. Dessutom har bladen en mörkare grön färg än många andra krukväxter.


Skötsel: På sommaren ska växten ha näring och vatten ofta, men på vintern ska man vara mer försiktig, eftersom övervattning kan leda till att den tappar blad. Vintertid behöver de flesta växterna extra ljus, satsa på växtlampor som är behagliga för ögat så får växten samtidigt en effektfull spotlight. Gröna växter, orkidéer, blommor, julblommor och många fler. Till vänster i menyn ser du i vilka kategorier de olika växterna finns.


Växter som övervintrar inomhus är beroende av rätt ljus för gro och växa. Med en växtlampa i LED växer dina odlingar och blir både fina inomhus, medan det råder vintertid utomhus.


Stora växter inomhus

När du ska köpa odlingslampor är det bra att tänka på hur många Watt som krävs för just din odling, vilken ljustemperatur som avges och om du till exempel behöver armatur med höjdjustering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.