måndag 8 januari 2018

Ljuslåda lightbox

Stort utbud av lampor till lägre pris. Snabba Leveranser, Från Eget Lager! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Styr eluttag, lampor etc.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Lightbox, ljuslåda och ljustavla, kärt barn har många namn.

Expand LightBox Stationär ljuslåda för golv, vägg och tak. Förhöj ditt budskap med en stabil stationär ljuslåda - för golv, vägg eller tak. Ljuslåda med LED belysning, bokstäver medföljer.


Kombinera fritt ditt personliga budskap på denna ljuslåda. Riktigt roligt då du fritt formar det som du gillar för stunden. Lättplacerad och enkelt att sätta dit och byta bokstäver. Storleken på ljuslådan motsvarar en A4.


Kan monteras på väggen.

Molnformad lightbox för handskriva meddelanden! Lys upp or namn, citat och budskap på en drömmig ljuslåda!


Dock ej bokstäverna Å, Ä och Ö. Det är mycket enkelt att byta bild i din ljuslåda - när du vill uppdatedera ditt print tar du bara bort bilden från ramen coh sätter dit en ny. Själva ljuslådan ser nästa ut som en platt-tv. Du kan enkelt byta budskap i denna ljuslåda då den har snäpplister på sidorna.


Skickar från eget lager! Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Exklusiva mässväggar för dig med extra höga krav på hur varumärket exponeras. Dekorationsbelysning i hemmet är något som blir allt trendigare med åren, och är det något som verkligen är poppis så är det en lightbox med utbytbara bokstäver till.


Väggarna, eller de så kallade ljuslådorna består av en stadig aluminiumprofil som ram, med inbyggt LED-belysning och dukar i polyester med en otrolig lyster. Köp ljuslåda för affischer, reklam, rabatter och andra budskap. Ljusdisplay för affischer, reklam, rabatter och andra budskap. Wafer är idealisk för kalligrafi, stencilering, scrapbooking, prägling, broderi och mycket mer.


Ljusbordet har en helt plan yta i akryl med markeringar både i centimeter och inches. Supersnabba Leveranser! Material och färger.

Artikelnummer: 121. Senaste trenden inom heminredning - lightbox ( ljuslåda ). Till denna lightbox medföljer tre uppsättningar bokstäver, siffror och symboler som du enkelt drar ut och sätter i mellan listerna.


Denna i lite mindre A5-format! Vid batteridrift har ljusboxen en timer på timmar för att spara på batterierna. Enkelt att byta budskap med en medföljande sugpropp. Find and Compare Prices of Quality Products from Top Retailers at Product Shopper.


Find Special and Exclusive Offers from Top Brands at Product Shopper. Djupet är endast mm. Byte av budskap är enkelt med hjälp av snäppramsfunktionen. LED-ljuslådorna har en väldig låg energiförbrukning men ger ett jämt och behagligt ljus över hela skylten.


Dubbelsidig LED- ljuslåda för inomhusprofilering. Instabox (Utlämningsställe): Leveranstid 3-dagar. Vägghängd ljuslåda med Tlysrör.


Skylten har tack vare modern teknik en jämt spridning av ljuset i hela skylten. Tlysrören ger även en strömbesparande skylt där man själv enkelt kan byta lysrör. Totalt djup 1mm. Standardstorlekar är A A 50xoch 70x100.


Låt dina favoritor citat och namn lysa på en supersöt lightbox ! Skifta enkelt om bokstäver, siffror och symboler, endast fantasin sätter gränserna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.