onsdag 17 januari 2018

Led vp rör

Stort utbud av lampor. Kvalitetsprodukter till bra priser. Hög kvalitet, tillförlitlighet och den högsta nivån av kundservice.


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Beställ online och hämta i butik efter timmar.

VP - RÖR 12MM 3M Levereras av Pipelife. Effekt 2W med ett ljusflöde på lumen vilket motsvarar 20W volts halogenlampa eller 30W 230V halogenlampa, ger god energibesparing på närmare 90%.


Kompletterande produkter i samma serie. Rörböj för VP - rör. VP-rör, flexslangar med tillbehör. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.


För kabel i vägg, typ fk. Hide-a-lite Spot Mini VP IP44.

Vacker som dekorbelysning infällt i hyllor och fönsternischer i offentlig och privat miljö. Rör används för att sammanbinda elcentralen med infällda dosor i dold förläggning. VP - rör finns i olika diametrar där 1 och mm är de mest använda.


VP -röret kan böjas med hjälp av böjfjäder. Att böja VP - rör är inte helt enkelt och kräver en del träning. Om det anses för svårt finns det färdiga böjar att köpa.


PP- RÖR 32MM 2M VIT. Andra kunder köpte ocks å. VINKEL 90° GUMMITÄT. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Köp VP - rör hos Byggmax. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Byggbranschens nöjdaste kunder. LED Rörlampor är det mest effektiva och miljövänliga som finns på marknaden just nu och sänker din elförbrukning på lyskällor mångtaliga gånger.

Teknisk specifikation Längd: 2. VP-RÖR 16MM INGJUTNING. Den högeffektiva och professionella LED-lösningen Master Value LED-lysrör är idealisk för att ersätta T8-lysrör som använder EM-driftdon eller för att installera direkt på nätspänningen. Produkten ger en jämn belysningseffekt som passar bra i allmänbelysning, och den omedelbara energieffektiviteten gör det här till ett miljövänligt val.


Med LED lysrör kan du göra energibesparingar på upp till 70% jämfört med vanliga lysrör. Vanliga applikationsmiljöer för LED-lysrör är lager, logistik, produktionsmiljöer, skolor, kontor, detaljhandeln och garage. LED lysrör är en energieffektiv, högkvalitativ belysning som kan minska dina driftskostnader.


Flexslang och VP - rör Här hittar du Vp -slang i olika dimensioner och längder. Röret är självslocknande. Tidigare: 1kr Du sparar: kr. SKARVMUFF TILL KABELRÖR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.