onsdag 10 januari 2018

Led lampor industri

Köp lampor med industristil här. Stort utbud av lampor. High bay LED industri lampor Det finns produkter. Vi har proffsbelysning för alla tillfällen!


V-Tac RGB LED stol Uppladdningsbart, med fjärrkontroll, 50x110xcm.

Det är laddningsbart och färg kan ändras med den medföljande fjärrkontrollen. Kan köras konstant med strömförsörjning eller 8-timmar på en laddning. LED Garage Belysning GarageBelysning.


LED armaturer ett måste i vart garage idag. Marknadens prisvärdaste led armaturer för garage och industri. Våra LED Lampor kan du direkt ersätta dina äldre glödlampor med.


ELED med stor sockel.

Ljussättning i industrimiljöer är av största vikt för produktiviteten hos arbetare och deras säkerhet. Industri Belysning. Det sker många olyckor på grund av dålig kvalitet på ljuset. Våra lampor är noga utvalda och i riktigt gedigen kvalitet med snygg finish och fint arbetade detaljer.


Här hittar du många industrilampor i stilren retrostil – taklampor, vägglampor, väggspotar, skrivbordslampor, barnlampor och ytterbelysning. LED - lampan - ett smart val för både miljön och plånboken. Ljusskola - Vi reder ut begreppen lux, lumen, watt etc. I denna ljusskola presenterar vi grundläggande ljustermer och teknisk information om ljus som är viktigt att känna till vid belysningsplanering och ljussättning av butiker, restauranger, privata hem, hotell etc.


Handla lampor och mycket annat hos Cellbes. Dagars Gratis Retur. Säkra och snabba betalningar. Med ledade eller flexibla armar riktas snabbt och enkelt ljuset till ett specifikt område.


Dessa lampor är gjorda för mycket tuffa, utsatta miljöer med t. SES Lighting är ett ledande företag inom LED belysning för industri och lager med kunder i hela Europa. För att kunna ta snabba beslut och underlätta logistiken har vi kontor och lager i samma byggnad.


Som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor.

Och så har de väldigt lång livslängd. Välj din favorit- LED för ditt ändamål med hänsyn till ljusstyrkebehov och utseende, varefter du väljer lampa med varmvitt eller vitt sken. LED lampor för 12V, som passar direkt i Gstandardstiftanslutningen.


LED Glampor är mycket lämpliga ersättare för befintliga halogenlampor i vitrinskåp, möbelspots, badrumsspots och på övriga ställen där du önskar en lampa med samma ljusstyrka som dina befintliga halogenlampor har. Samtidigt är det viktigt att tänka på att välja taklampor som är säkra till barnrummet.


Kolla efter CE-märkning och välja gärna LED, för att undvika att risken för att barnen kan bränna sig på lampan. Modern eller klassisk taklampa. Variationen och utbudet av taklampor är i det närmsta oändligt. Hos oss hittar du ett brett sortiment av olika led lampor till bil och industri med fokus på kvalitativ fordonsbelysning.


Vi levererar led arbetsbelysning av hög kvalitet, blixtljusramp, blixtljus samt saftblandare och varningsljus till entreprenad och maskin. LED -lysrör ger tillräckligt ljus utan att blända och är flimmerfria.


Glampor med LED är utmärkta att använda där utrymmet är begränsat och i mycket små armaturer. Genom att byta till LED Glampor behåller du en hög ljuskvalité samtidigt som du minskar på energikostnaderna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.