onsdag 17 januari 2018

Led lampor e27 sockel

Led lampor e27 sockel

Stort utbud av lampor. Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli. Spara upp till % energi med miljövänliga LED-lampor. Alltid snabb leverans. Finns som spotlight, kronform och klotform. Frakt kr oavsett antal lampor. Den vanligast förekommande sockeln i Sverige är den breda Esockel. Snabba LED -leveranser, direkt från eget lager. För mer information, läs mer längst ned på sidan. Eär den vanligaste sockeln i vår belysning.


Led lampor e27 sockel

Nu är det enkelt att byta ljuskällan i denna sockelsort till LED. Rundstrålande ljuskällor i varmvitt och behagligt ljus. ELED – ett skinande val för billig belysning. Våra LED Lampor kan du direkt ersätta dina äldre glödlampor med.


Gför att nämna några. Med den nya filamentteknologin (se mer nedan) blir LED -lampornas utseende dessutom ännu mer ombytliga. Som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor.


Led lampor e27 sockel

Och så har de väldigt lång livslängd. LED - lampor - energisnåla lampor för alla behov. Fri från kvicksilver och knappt någon strålande värme (IR-strålning). Förfina ditt urval genom att välja sockel enligt bilderna.


LED lampor kräver god ventilation kring lampan. Dagars Gratis Retur. Säkra och snabba betalningar. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning.


Det är den lampa, som har varit det vanligaste bland lampor i snart ett par århundraden. Passar skolor, hem, kontor, affärer och butikslokaler och offentliga arbetsplatser. Bra för miljön, prisvärda och lång livsläng LED-lampor har många fördelar.


Vi har lampor för vanliga socklar som Eoch Emen även spotlights och speciallampor. Hitta rätt sockel i vår sockelguide för LED-lampor. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! Därefter är det viktigt att veta vilken färg du vill ha på ljuset.


Tänk också på vilken fattning ( sockel ) du behöver när du ska köpa LED -belysning. Om du behöver en GU10-fattning, led lampa Eeller led lampor på 12v? Köp E27-lampor hos MediaMarkt i butik eller online redan idag. Vi har ett stort utbud av belysning till superbra priser!


Idag mäts ljusstyrkan i lumen istället för watt. Ger ett varmvitt och dekorativt ljus. Det rökfärgade glaset tar mycket av ljuset vilket gör att lampan motsvarar cirka 20W. Lampan motsvarar W glödljus.


Smart adapter från Etill E27. Bara skruva in adaptern och använd sedan vanliga E- lampor. Observera dock att om E40- lampan använder gaslampor, måste den byggas om så att E- lampan får 230v direkt. LED -tekniken har öppnat nya möjligheter.


Högre kvalitet och ett bredare utbud har gjort det enkelt att skapa intressanta och funktionella ljusbilder. Dessutom drar LED-lampor lite ström så det kan löna sig att ge hemmet eller arbetsplatsen en välbehövlig ljusrenovering. Den sockeln som våra kunder främst namnger som standardsockel är E- sockeln, även känd som den stora skruvsockeln.


E står för Edison, uppfinnaren av glödlampan, är diametern på sockeln. Vem som uppfann vad är inte kärnfrågan utan om den kommer att passa i din armatur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.