måndag 15 januari 2018

Globlampa e27 dimbar

ELED – ett skinande val för billig belysning. Energisnål, kostnadseffektiv och billig – en ELED-lampa är den ultimata ersättaren till den klassiska glödlampan!


En dimbar LED-lampa med E27-sockel är ett strålande val om du vill spara pengar och samtidigt avnjuta en mysbelysning som håller samma höga klass som förr. Glödlampan är dimbar och är idealisk för mysig belysning i till exempel vardagsrummet eller sovrummet.


Leveranstid: 6-arbetsdagar. LED lampor för 230V, som passar direkt i den i Sverige vanligaste breda Estandardsockeln.


Välj din favorit-LED för ditt ändamål med hänsyn till ljusstyrkebehov och utseende, varefter du väljer lampa med varmvitt eller vitt sken. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Lampan motsvarar W glödljus.


Globlampa e27 dimbar

Går även att styra individuellt via Bluetooth. Komplettera med Hue-strömbrytare eller nätverksbrygga. Vad betyder egentligen E27? Thomas Alva Edison heter mannen som gav E-sockeln sitt namn.


Globlampa e27 dimbar

Siffran säger något om sockelns diameter, i detta fall exakt millimeter. Välj enligt nedan om lampan ska vara dimbar med vanlig brytare (klick- dimbar ) eller dimbar med dimmer. Vi har ett stort fokus på energisnåla LED-ljuskällor.


I stor sett alla Eglödlampor som finns idag kan ersättas med ELED-lampor. Det finns inte längre någon anledning att välja lågenergilampor, glödlampor och koltrådslampor. För dig som söker LED-lampor dimbar har vi ett stort sortiment att välja bland. Tänk på att LED-lampor dimbar behöver vara kompatibla med en dimmer som är till för LED.


Globlampa e27 dimbar

Använder man en LED-lampa dimbar till en dimmer som inte är kompatibel finns det stor risk att lampan inte kommer gå att dimra. Miniglob E2 dimbar, klar.


Skicka iväg din beställning nu och hämta dina. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. W Krone lampa med Emed stor sockel. Ansluts till 230VLjusstyrka på 2lm och en bred spridning på 3grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset.


Färg på ljusetVarm färg - Ger en bekväm och avkopplande atmosfär där du kan njuta av det varma ljus som hjälper till att skapa en behaglig atmosfär. Globe 125mm 6W 700lm Klar. Finns i flera ljusstyrkor och modeller. Livslängd upp till 15.


Eär den vanligaste sockeln i vår belysning. Nu är det enkelt att byta ljuskällan i denna sockelsort till LED. Rundstrålande ljuskällor i varmvitt och behagligt ljus.


Såklart även ett stort sortiment av dimbara LED-lampor med riktigt mycket ljus. Då lampan även är dimbar så har lampan en mycket brett användningsområde. Dimensioner: mm.


En mycket högkvalitativ LED lampa med låg energiförbrukning och lång livslängd. Filament 125mm globlampa från Markslöjd. W dimbar LED med stor sockel ( E). Sockeln är Eoch den ger 400lm vilket motsvarar en gammeldags 35W glödlampa.


Diametern på globen är 125mm och är opalvit. Billiga glob lampor med Esockel. Jämför LE lågenergi, halogen och glödlampor. Många vackra dekorativa globlampor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.