tisdag 9 januari 2018

Cablecup

Cablecup

Fri frakt, snabb leverans - köp nu! I lager - Cablecup. Nya produkter och många nya erbjudanden presenteras varje vecka hos Nordic Nest. Dom senaste trenderna. Inredningstips och stilar. Vår patenterade innovation utvecklade vi för att vi själva tröttnade på hur svårt det var att få lampor att hänga snyggt i taket. Considerable emphasis has been put on it fitting many different types of lamps and ceilings. CableCup ’s design is discrete and timeless.


The innovative function is patented and assures perfect. En smart uppfinning av Lars Wettre och Jonas Forsman från Ljungskile där de fick iden att skapa en takkopp som går att vränga. Formen på koppen skapas genom hur lång eller kort takkroken är.


Du kommer inte att bli besviken. En revolutionerande och patenterad svensk uppfinning som löser ett av våra vanligaste vardagsproblem. Cablecup är den Svenska uppfinningen som revolutionerade belysningsbranschen. Med sin enkelhet och smarta funktion som den vrängbara takkoppen kommer du aldrig mer se en svart glipa mellan takkoppen och taket.


Vi har allt du behöver för din belysning! Här hittar vi ett stort utbud av olika takkoppar. Snabba leveranser Stort sortiment! På så sätt kan den vrängas in och ut innan lampan hängs upp.


Takkopparna finns i olika storlekar och utföranden. Den unika funktionen är patenterad och garanterar ett perfekt resultat, dvs att koppen sitter tätt mot taket.


Med Cablecup får du dina lampor att sitta tätt och snyggt mot taket. Cablecup Classic är originalet och otroligt enkel att montera på dina taklampor. Den vanligaste av alla takkoppar spänner du fast på kabeln och den glider gärna ner på kabeln. För att undvika mellanrummet mellan takkopp och tak uppfann två killar från Ljungskile Cablecup.


Cablecup

Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Numera finns deras produkter på ett tiotal marknader runt om i världen och fler och fler lampföretag har förstått vikten av att ha en takkopp som är enkel för deras kunder att använda, som får deras lampor att sitta snyggt i taket.


Webbshop för Cablecup - tusentals nöjda kunder. Visar produkter från Cablecup. Det som är speciellt med den här takkoppen är att koppen är tillverkad i en mjuk och följsam silikon till skillnad från de traditionella takkopparna i plast.


Den här takkoppen vänder man lätt ut och in så att man kommer åt att hänga lampan o. En sådan enkel sak som en vanlig takkopp men med en genialisk konstruktion som gör att ingen annan takkopp kan mäta sig med den. Välkommen till Växjö Elektriska - experter på ljus. Vi hjälper dig att ljussätta ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från ledande varumärken från hela världen.


Cablecup Trio rymmer mycket överbliven kabel som du snyggt döljer innan du vränger takkoppen. När du monterar din taklampa har du fördelen med Cablecup att takkoppen hängs upp i takkroken.


Det gör att du utan problem kan justera höjden på dina lampupphäng till önskad längd. Finns i tre storlekar, Classic 1mm, Mini 1mm och Nano mm. Passar till alla lampor som hänger i sladd.


Cablecup

Max tjocklek på sladd mm. Atmos är en smart takkopp som förutom att den garanterat sitter tätt mot taket och är enkel att installera så kan den styra ljuset trådlöst via en gratis app från tillverkaren Casambi. Ladda ner appen gratis via IOS eller Android. Via appen kan du få dina lampor att dimra, ställa in olika scener och användas som timer.


Köp många olika tillbehör till din belysning, både utomhus och inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.