måndag 15 januari 2018

Bra ögonbrynspenna för blonda

Smink med naturliga ingredienser. Se vårt sortiment och handla dina skönhetsfavoriter här! Ta fram ditt vackraste jag med smink från Yves Rocher. Köp produkterna här!


Gör underverk för dina ögon.

Tar bort påsar och mörka ringar. Grunden för en snygg makeup. Primer, foundation, concealer m. Vem kan undgå ett par vackra ögon?


En riktigt bra ögonbrynspenna är A och O för att få perfekta ögonbryn. Damernas Värld har testat ögonbrynspennor för välsvarvade, fylliga bryn och utser bäst i test – och ger dig tips på hur du får till perfekt form hemma.


För blonda personer är färgen “taupe” galet bra och efter att man testat den här godbiten så finns det ingen annan ögonbrynspenna man vill ha!

Blond, cendré eller brunett - få saker gör så mycket för ansiktet som ett par snygga välformade ögonbryn. Brynen öppnar upp ögonen, ramar in och ger ansiktet en personlig karaktär.


Här testar skönhetsexperten tre ögonbrynspennor. Pennan är varken för hård eller mjuk, vilket ger dig bra möjligheter för att både göra små och fina linjer – men även fylla ut ögonbrynen. Den är perfekt för bruna och blonda ögonbryn. Den kostar under 1kronor, men är ändå en vinnare i vår bäst i test-lista.


Etikett: bra ögonbrynspenna för blonda. En penna som är för ljus är inte heller bra eftersom resultatet inte syns alls när du målar med den.


En variant som är en till två nyanser mörkare än dina egna ögonbryn är ofta ett bra val. En ögonbrynspenna bör inte heller vara för mjuk eftersom en mjuk penna oftast suddas ut.


Mycket bra ögonbrynspenna som är lätt att måla me har fin färg och sitter hela dagen. Grey blond som passar väldigt bra till mitt mörkblonda hår. Taupe, tycker resultatet ser väldigt naturligt ut om man är lätt.


Lumene Eye brow pencil är liten nog att passa i varje necessär. Finns i tre nyanser, den ljusa är perfekt för blondiner.


Här kommer vår topplista och då det finns många bra produkter så ska vi ta med tre stycken.

Det finns ett par saker man ska tänka på, en grundläggande för ögonbrynspennor är att man hittar rätt färg. Om man inte har bra färg så kan det se allt annat än snyggt ut.


Ett dubbelt redskap för ett perfekt resultat: en flexibel och precis penna för att markera ögonbrynen och en spiralborste som definierar, borstar och formar brynen och blandar in färgen för ett slutligt långvarigt make-up resultat. Hitta rätt ögonbrynspenna för ditt ansikte. Det är inte alltid lätt att hitta rätt typ av ögonbrynspenna. Det finns vattenfast ögonbrynspenna, kajalpennor, vaxbaserade pennor och mycket mer.


Det som är viktigt är att lära känna sitt ansikte och därmed ens ögonbryn. Då brukar det oftast bli riktigt bra. SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag! Hitta bästa pris för ett stort urval produkter.


Alla andra ögonbrynspennor jag haft har aldrig haft just denna tonen och den är perfekt för min smak. Håller bra lättapplicerad och är enkel att blanda ut så att det ser naturligt ut. Med en ögonbrynsskugga fyller du snabbt och enkelt ut dina ögonbryn för en naturligt snygg look som framhäver dina vackra ögon. Vi har testat oss igenom utbudet (från billigare varianter till dyrgiparna) och utsett det ögonbrynsserum som får bäst i test.


Jag har på sistone testat en från Rimmel och en från e. Rimmel var för mörk (trots att det var den ljusaste som fanns) och e. Vill gärna ha en askig blond, hårdare penna. Vet ni någon bra ögonbrynspenna ? Jag vill ha en som är lätt att applicera, lätt att göra skarpa kanter och som ändå gör så att det ser naturligt ut. Att ha en bra ögonbrynsprodukt till hands är alltså VIKTIGT för mig.


Har jag ögonbrynsfärg, mascara och ögonfransböjare är jag alldeles nöjd sen! Här är tre olika varianter av ögonbrynsfärg, en ögonbrynspoma en ögonbrynspenna och en ögonbrynsgel: Madara Cosmetics, Natural Brow Pomade, Frost Taupe, ca 2kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.