måndag 9 oktober 2017

Led filament dimbar

Led filament dimbar

Låga priser och snabba leveranser! Klassisk kronljus i LED. Handla online hos Lysman! Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Vi kan multimedia - hitta det du behöver hos Clas Ohlson. Beställ enkelt online. Tänds direkt, utan fördröjning. LED-lampa för G9-sockel. Effekt: W (motsvarar ca W). Spridningsvinkel: 300°. Teknisk information Bli medlem i dag Gör som nästan 2. Skickas inom 1-arbetsdagar. Elampa med vågigt glas.


Den ger ett varmt mjukt ljus. K) En mycket fin ljuskälla som passar både om man vill ha mycket ljus eller neddimmat varmt ljus. Denna sida använder sig av kakor för att löpande förbättra webbplatsen. Vissa funktioner kan kräva att kakor godkänns för att fungera.


Ljuskällan har en sockel av typen Eoch en effekt på 4W. Denna ljuskälla är dimbar men finns även i en variant som ej är dimbar. Dimbar - Ja Färgtemp - Varmvit 2. Filamentrådarna ser ut som vanlig glödtråd i den matta lampan. Ger ett varmvitt ljus och är fullt dimbar.


Led filament dimbar

Filament normal Ehelt i opal från Star Trading i filament - LED. LED Filament ljuskällor. Filamentljuskällor är perfekt för dig som verkligen vill ha en äkta glödljuskänsla hemma. Den här modellen är dimbar med de flesta standard dimmer på marknaden.


Trådarna ger intrycket av de äldre koltrådslamporna och blir en mycket uppskattad detalj i ditt hem. En dekorativ ljuskälla som ger ett varmt och dämpat ljus.


Den ter sig extra väl som synlig ljuskälla eller i en klar glaskupa. Denna variant kommer med en effekt om 8W. Den tänds upp till 1% ljus direkt utan uppvärmningstid.


Led filament dimbar

Ljuskällorna är i helglas och har en låg värme-utveckling. Led - filament glödlampa ser ut som en klassisk glödlampa och finns i både klart och matt utförande.


Filament led -lampan är 8-gånger energisnålare än den vanliga glödlampan och brinner c:a 25. Lampan är dimbar och har en E27-sockel. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Nu med minnesfunktion som kommer ihåg och tänder med styrkan du släckte med. När du först tänder ger den 5W.


Lieferzeit: 2-Wochen-%.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.