torsdag 12 oktober 2017

Cykelbelysning dynamo

Vi har hundratals cykelbelysningar i lager. Galet snabba leveranser och riktigt bra priser. Framlampor till din cykel. Baklampor till din cykel. Paket med både fram- och baklampa. Tysk ingenjörskonst. Otroligt prisvärd belysning. Vandaag bestel morgen thuis! Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Omedelbart tillgängligt från vårt lager! Ett batteridrivet cykellyse är förmodligen den vanligaste typen av cykellyse idag.


Cykelbelysning dynamo

Dock är dynamolampan fortfarande populär, t. Detta är delvis på grund av retro-mode men dynamon har även fördelar som gör den lämplig som cykelbelysning av andra skäl. Kraftfull och kompakt cykellampa med maximalt ljusflöde på 9lm, robust aluminiumkropp, tre ljuslägen (hel, halv- och blinkande läge), externt batteripack och fäste för cykelstyre samt hjälm eller pannband (användningssätt väljs permanent).


Skaffa bra cykelbelysning ! Det ska vara en självklarhet att synas i trafiken. Dynamo eller generator till din cykel. Du behöver inte söka längre!


Cykellyktor och cykellampor, olika modeller och med olika ljusstyrkor. Stark cykelbelysning för mörkercykling i terräng eller ett praktiskt minilyse som du lätt tar av och stoppar i fickan. När mörkret kommer är behovet av en bra cykellampa stort! Hos XXL hittar du ett stort sortiment av cykellampor, cykelbelysning och multisportlampor.


Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.


Till lite äldre cyklar så sitter det ofta en dynamo till cykellyset. För center- eller sidomontering på cyklar med navdynamo. Monteringsdetaljer och fästen medföljer. Produktbeskrivning.


Cykelbelysning dynamo

AXA dynamo till cykel för montering på höger sida av cykeln. Fäste till montering på framgaffel ingår ej. Perfekt att ha på styret eller på hjälmen.


Cykelbelysning dynamo Cykelbelysning med prisgaranti - Upp till 40% rabatt. Med bra cykelbelysning kan du känna dig säker i mörkret. Bike Wheel LED Light. LAgar cykelbelysning.


Cykelbelysning dynamo

Innan vi dyker ner i exakt vilken lampa som passar just dig kan det vara bra med en liten påminnelse vad som händer om man INTE har belysning på sin cykel. Saknar cykeln något av nedanstående punkter får man pröjsa böter på. Klanten geven ons een 8. Ordet ‘ dynamo ’ stammer fra det græske ord ‘dynamis’, som betyder kraft.


Det passer meget godt me at bevægelsesenergi omdannes til elektrisk energi, for når man træder i pedalerne, starter lygterne med at lyse. Idag finns det uppsjö av olika belysningar att välja på - allt från enkla små LED-lampor med snabbfäste till strålkastare som lyser upp hela skogen. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.


Va rädd om dig i mörkret och tänd lamporna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.