onsdag 11 oktober 2017

Chockklor spabad

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Inom- och utomhusbelysning m. Välj från ett brett sortiment. Vind de laagste prijs voor Spa bad vandaag!


Chockklor spabad

Nu in de aanbieding! Stort utbud av spabad i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Get Instant Quality Info Now! På Jula siktar vi högre.


Chockklor och klortabletter är viktiga komponenter för desinfektion av pool och spabad för att hålla vattnet rent och säkert att bada i. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Häll sedan ner lösningen försiktigt i bräddavloppet eller framför inloppen. Var försiktig så att inte kloret hamnar direkt på linern, då kan den missfärgas.


Snabbklor för ditt spabad ! Produkten innehåller cyanursyra som stabiliserar kloret i vattnet så att det verkar länge. Mät klorvärdet med Nitor Spa Testset. Kanske skiljer någe mellan fabrikat av chockklor så bäst är väl att läsa på förpackningen man köper.


Chockklor spabad

Veckoklor och chockklorering i spabad. Hur klorera spabadet? På det viset får man en mer genomgripande rengöring.


Det är nödvändigt att regelbundet säkerställa att inte smuts eller mikroorganismer byggs upp i vattnet. Observera att desinfektion alltid följer efter testning och inställningen av pH-värdet. Tillsätt långsamt 0. Kör systemet i min. Stäng av och töm ut vattnet.


Ett tips är att använda sig av Quick Drain för att göra det snabbt och enkelt. Fyll upp spabadet och kör vattensystemet i min för att sedan tappa ut det igen. Städa ur spabadet noggrant. Används vid vårstart och inför vinterstängning samt när behov uppstår under säsongen.


Bästa preparatet att snabbt återställa vattenkvaliten om du slarvat så att vattnet blivit grumligt och alger börjat växa. Fabriken i Spanien är ISO certifierad på både tillverkningssidan och miljösidan och tillverkar endast premium produkter. För enkel höjning av pH-värdet från det sura området till det idealiska – 4. Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss.


Handla smidigt direkt i webshopen! Du behöver båda typer av desinfektion om du vill hålla vattnet rent och säkert. Koncentrerad kalciumhypoklorit med minst 65% aktivt klor. Chockklorera spabad – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula.


Chockklor spabad

Ph-höjande vid chockdosering. Sörj för god ventilation vid förvaring. Bruksanvisning: Häll pulvret direkt i breddavloppet. Chockklor ska alltid lösas upp först i en hink med varmt vatten (glöm inte att hälla i vattnet först!).


Klorgranulat desinficerar effektivt pooler och simbassänger. Granulatet är lättupplösligt, ostabiliserat och kalkhaltigt. Vid chockklorering är det bra att först lösa upp den mängden klor du vill tillsätta i en ren hink med vatten, och sedan hälla klorlösningen längs kanten av poolen eller spabadet. Spa Klor, granulat, kan användas för chockdesinfektion och för långtidsdesinfektion av spavatten.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.