fredag 6 oktober 2017

Begagnad scenbelysning

Lägst priser på Belysning Spara pengar här! Milos Quick Truss Golvplatta, Set med st. Spot, scenbelysning, effektljus, följespot. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera.


Begagnade, vi har ca 10st att sälja. Vi är idag åtta anställda och är beläget på Ersboda i Umeå. Vi jobbar i huvudsak med inredning för Butik, Lager och Kontor, såväl nytt som begagnat. Vi har lång erfarenhet av belysning och ljusutrustning för scen, teater, mässor, diskotek, kyrkor mm.


Rekomo har stort utbud av ny och begagnad belysning för ert kontor. Skrivbordslampor, lysrörsarmaturer, takpendlar mm. Handla direkt på Rekomo. Köp scenbelysning på Gear4music.


Begagnad scenbelysning

Tipsa oss gärna om du vet någon leverantör som borde finnas med i den här kategorin. Lampor och DMX-kontroller för belysning av olika live-evenemang som koncerter, teaterstycken etc. Beställ idag med fri frakt och års garanti! Vi har mixerbor delningsfilter, musikinstrument, scenljus och det mesta annat inom ljus och ljud!


Vi har även ett stort utbud av LED PAR i olika konfigurationer. Fhar ett fast scenljus installerat. Ordspråk om Uppfinningar och citat om Uppfinningar - Sveriges största samling ordspråk och citat! Vox Amps är symbolen på det klassiska brittiska ljudet.


Från kristallklara clean-toner till varm rik overdrive, Vox förstärkare erbjuder fantastiskt vintage-ljud. Alla Vox förstärkare är designade i Storbritannien av toppförstärkare, så du kan vara säker på att du får en pålitlig och suverän gitarrförstärkare.


Industritorget använder cookies för att föra statistik samt hantera användning av siten. Genom att du fortsätter att använda vår sajt, samtycker du till att cookies används. Välkommen till ProMixSweden! Vi har ett stort lager av lju ljus, dekor och musikinstrument.


DMX-ljusbord med MIDI-interface (MIDI-anslutningar) och RCA ljudingång. Idealisk för att styra scenbelysning och discoljus. Kan monteras i 19" rack. DMX-utgång med polaritets-omkopplare.


Oavsett om du vill ha en LED skärm eller en LCD skärm har vi något för dig i vårt sortiment. Vi har bra datorskärmar från HP, Samsung och Dell till otroligt låga priser.


LED-display och upplysta kontroller som är lätta att läsa av, se och använda – även i dunkel scenbelysning. Robust hölje med ett magnetiskt skyddsfodral som skyddar reglage och kontakter. En ToneMatch-kabel medföljer för anslutning av digitalt ljud och ström till Bose LModel II- eller lModel 1S-systemet. Många bilder att titta på.


Begagnad scenbelysning

Beskrivning: Kalasrum med: Tronstol Bord Bänkar Discokula st scenbelysning. Köpvillkor - information. Eftertryck, kopiering mm av Internetbutikens text och bilder förbjudes. Vi reserverar oss för text- och bildfel.


Se dina köp på kjell. Köp begagnade laser-roterande laser på baupool. Förmånliga erbjudanden på.


Begagnad scenbelysning

ANVÄNDARHANDBOK ROTERANDE LASER RL-H4C LS-80L RL-H4C (Nivågivare) Skyddsglas Roterande huvud Laserstrålen avges härifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.