fredag 11 augusti 2017

Rörelsevakt utanpåliggande

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. En rörelsevakt är en sensor som kan tända en eller flera lampor när den känner av rörelser. Med en rörelsesensor utomhus kan utebelysningen tändas automatiskt för att avskräcka objudna gäster i trädgården, för att välkomna gäster i mörkret eller när du parkerar bilen på garageuppfarten.


Du kan även använda en rörelsedetektor inomhus så att lamporna.

Användningsområde: Utomhus, inomhus, för rörelsedetektering av i olika miljöer som toalett, förrå entre, garage, tvättstuga. Många villor har rörelsevakt på tomten för att de både ska kunna se något när de kommer hem sent, men även för att skrämma bort eventuella tjuvar. Den här sidan använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.


Biltema har prisvärda alternativ! Levereras komplett med täckram. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Rörelsevakt IS IP54.

Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! För resistiv och induktiv last max 10A. Med ljusrelä och tidsinställning. Närvarodetektorer, utanpåliggande montage E-katalog.


På vår toa installerade jag förra seklet en klumpig rörelsevakt av samma typ som fanns då till utebelysningar. En sådan vakt vill jag ha, men för utanpåliggande montering.


Räckvidd tio meter, avkänningsvinkel 180°. Detektionsavstånd 2-m (justerbart). Tid för belysning Från 10±sekunder till 7±minuter (justerbart).


Beställ online och hämta i butik efter minuter. Skip to the end of the images gallery. PIR står för Passive InfraRed och är en sensor som känner av när det sker en förändring av strålningsvärmen i omgivningen.


Detta inträffar när en person (eller djur) rör sig inom sensorns räckvidd. På så sätt kan en lampa tändas automatiskt när någon kommer in i ett rum. Allt du behöver när du behöver det.


Besök oss i butik eller på ClasOhlson.

Montagehöjd -5m. Två eller fler rörelsevakter kan kopplas samman (master-master), parallellkoppling, alla rörelsevakter kommer då få funktionen master. Köp rörelsevakter och ljusreläer för både inomhus- och utomhusbruk online på Elbutik.


IS 3är en rörelsevakt med en lins speciellt anpassad för montage i korridor, kulvert och andra smala gångar. Det finns alltså en trappkoppling nu, men kan man koppla in rörelsevakter istället, en vid dörren uppe och en vid källardörr nere som styr samma belysningar, det sitter dels en lampa uppe i trappen och dels ett antal lysrör i källartaket. Isåfall behöver jag tips på sånt som kan monteras utanpåliggande.


Säljex AB - Din grossist inom El, VVS och VA! Utanpåliggande rörelsevakter i IP55. När du använder tjänsten accepterar du samtidigt våra användarvillkor. RÖRELSEVAKT IS 140-VIT.


IS 140-är en rörelsevakt för detektering av mindre ytor inom- och utomhus, t. Sensorhuvudet kan vridas i höjd- och sidled. Inställning av funktioner sker med vred i underkant av sensorn.


W för resistiv last, R. Produkterna finns för infällt montage eller utanpåliggande, för i våta eller torra utrymmen. Praktisk lampa med rörelsevakt ! Den här kompakta lampan är en perfekt armatur för garderober och andra mindre utrymmen där du ibland behöver få tillfälligt ljus.


Den har försetts med en inbyggd rörelsevakt som har meters räckvidd (120° sensorvinkel) och tänder lampans ljuskälla i sekunder så fort den registrerar rörelse inom området.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.