onsdag 9 augusti 2017

Led downlight paket badrum

Hos HTH får du inspiration, goda råd och vägledning till din badrumsdröm. Prisgaranti på allt. Få anbud från hantverkare gratis för ditt nya badrum.


Vi har downlights i stora och små modeller, med och utan LED. Eller ge hela rummet ett lyft genom att satsa på infällda downlights i taket.

Lägg gärna till en dimmer så kan du enkelt välja det ljus som passar för stunden. Med downlights i ett badrum får du en smidig belysningslösning som tar minimalt med plats.


Med en downlight i taket så får du ofta möjligheten till att dimra och de finns i olika utföranden som LED och Halogen. De olika spotlights som BAUHAUS säljer har olika inbyggnadsmått vilket gör att du ibland behöver sänka ditt tak. IP- Godkänd för våtrum.


LED - downlight i borstat alu. Max 7W LED GU10-glödlampa.

Levereras utan ljuskälla. Se GU10-glödlampor. Dimensjoner: Diameter: Ømm. Monteringshöjd: mm.


Här hittar du LED downlights för både utanpåliggande och infällning från kända varumärken som Markslöjd och Malmbergs. Slimmad modell för belysning under skåp mm, inbyggnadsdjup endast 9mm.


Perfekt downlight för belysning i skåp och hyllor i kök och badrum. Armaturhus av aluminium med vitlackerad finish. Läs mer under respektive kategori.


Det är också viktigt att de infällda spottarna klarar de krav som ställs på tätningsklass. Du kan inte använda vilken lampa som helst i ett badrum, utan den måste ha en tillräckligt hög IP-klass.


Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av downlights. Välj bland vita, aluminium eller kromade och modeller för badrum, utomhus eller inomhus. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Badrumsbelysning av hög kvalitet i olika former för alla platser i badrummet.

Snabba leveranser och nöjda kunder! Ett paket för dig som enkelt vill ha ett färdigt paket med downlights för att fälla in i eller under skåp, hyllor eller liknande. Lamporna har IPvilket gör att dom passar bra för användande i kök eller badrum om man vill.


Här har du ett paket där du själv kan ange det antal downlights du behöver, från en styck upp till sex stycken och allt du behöver för utanpåliggande montering finns med. Den downlight som följer med i paketet är Detroit, har IPoch lyser varmvitt med 5W och 7lux. Perfekt ovanför köksbänken eller som badrumsbelysning och naturligtvis är paketet dimbart om du skall ha. Kan monteras direkt i isoleringen.


Ljusstyrka: 2lumen (motsvarar 40W). Med överkopplingsbara snabbkoppling. Yttre diameter: Ømm.


Lamporna levereras med en dimbar leddriver för anslutningsspänning 230VAC och de dimmas med en återfjädrande väggströmbrytare som också ingår i paketen. Lamporna har ett kraftfull varmvitt och behagligt ljus och de används istället för motsvarande halogenlampor. Finns även i paket inkl.


Alufärg) 167:-Nu 50. Badrumsspegel Miller Badrum LINEAR LED. Downlight LED puck 45° 60Lm Perfekt i fönsternishen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.