fredag 18 augusti 2017

Kirsch uskena

Inget hem är komplett utan textil. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Skenan är hålslagen vilket gör att den kan monters direkt i tak, utan hållare eller beslag. Naturligtvis går skenan även att väggmonteras, då kompletterar du med skenfäste och vinkel.


Rekommenderat avstånd mellan fästpunkterna är max cm. U-SKENA KIRSCH SET 200CM VIT. Produktbeskrivning. Kirsch U-Skena och tillbehör hittar du här. Leverans till: Hämta i: 16kr. U-Skena, komplett set med skena, glid och stopp i vitt från Kirsch. Finns i tre längder. Lagervaror skickas inom timmar. Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb!


Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi. Trä i de mötande skenornas överkanter i skarvdelen och låt de mötas på mitten. Skarvdelen kommer ligga som ett lock på ovansidan av skarven.


Tänk på att hjälpa upp skenan vid skarven med extra hållare så att skenan inte sviktar. Aluminiumfärgad U-Skena, komplett set med skena, glid och stopp från Kirsch. Fri frakt över 5kr.


De är fästa på en strip. För enkel och smidig montering! Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera.


Kirsch uskena

För oss är det viktigt att varje produkt genomsyras av kvalité i design, funktion och hållbarhet. Shoppa gardinstänger Shoppa gardinringar. Filtrera på kategori.


U-skenan klickas på plats i skenfästet. Liten och smidig skena för lätta gardiner. Monteras med tak- eller väggbeslag. Lätt att installera med bra glid.


Kirsch uskena

Här får du en snabbguide för att underlätta ditt val av skena! Elite-skena – Elite-skenan är vår mest sålda skena. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Gardinskenor och fästen. Läs mer här om montering av gardinskenor.


Det är både snyggt och stilfullt att hänga gardinerna i en skena. Fäst den direkt i taket eller i väggen ovanför fönstret.


Kirsch uskena

Raka och vinklade gardinskenor med tillbehör, för lätta gardinuppsättningar. Manövrering med _____. Antal och längd enligt upphandlingsunderlag.


Det är möjligt att komplettera med gli med eller utan klämma, och ändstopp. U – skena är en populär och diskret skena som passar utmärkt till lättare gardiner.


I paketet ingår skena, stopp, fästen och glid för en komplett upphängning. Artnr, Beskrivning, Utförande, Läng Enh. En liten skena avsedd för lätta uppsättningar. Hitta rätt gardinstänger för just.


Rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner, persienner, hissgardiner, gardinstänger, skenor och gardintillbehör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.