fredag 18 augusti 2017

Batteriljus med skymningssensor

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris uterum. Hitta rätt produkt till rätt pris. Verklighetstroget flammande sken. Inbyggd skymningssensor. Startar i skymning och är tänt timmar. Vi har även färgskiftande batteriljus samt batteriljus med fjärrkontroll. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen. Batteridrivna ljus.


Billigt gräddvitt frostad batteridrivet ljus 15cm med flämtade LED låga. Inom- och utomhusbruk Svart. Ljuslykta med sensor som tänder ljuset automatiskt när det blir i mörkt. Drivs med xD 5V batterier, medföljer ej.


Batteriljus med skymningssensor

För inom- och utomhusbruk. Litet, batteridrivet blockljus i LED som passar utmärkt i lyktor och dekorationer utomhus.


Detta blockljus är väldigt praktiskt då det både har inbyggd skymningssensor och timer. Lyktljuset tänds och släcks automatisk, lyser i timmar sen tänds ljuset åter nästa skymning. Här hittar du eldrivna gravlyktor och gravljus i LED med upp till Lyktan har ett elektroniskt ljus som tänds med en skymningssensor. Men med levande ljus finns också en risk.


Batteriljus med skymningssensor

Det är lätt hänt att man glömmer att släcka ljusen, och då kan det sluta så illa som att det börjar brinna. Vill man ha den mysiga känslan som ljusen avger utan att ta onödiga risker, kan batteridrivna ljus vara ett bra alternativ.


Bunkra upp med ljus och marschaller så att det finns hemma när du behöver. Om du behöver batteridrivna ljus så har vi det med – stora och små LED-ljus i vax med naturtroget sken. Vi vill också slå ett extra slag för våra miljömärkta stearinljus som är ett led i vår satsning på en hållbar livsstil. Jordat uttag med skymningssensor som ansluts med stickkontakt.


Liknande produkter Minitimers 3-pk. Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Med ett gravljus LED kan ljuset vara tänt längre.


Gravlykta hängande har blivit alltmer populärt genom åren och idag är de en favorit bland gravutsmyckningarna i Sverige. Här är det mörkt under hela vintersäsongen och därför känns det bra att kunna tända ljus hos våra nära och kära ofta. LED Vaxljus från Endless Candles med timer på eller timmar. Går bra att använda utomhus.


Batteriljus med skymningssensor

Ett varmt ljus med en låga som lyser gulaktigt. Ljuset startar varje dag vid samma tid. AAA-batteri (medföljer ej). Vita med vaxad yta. BLOCKLJUS, LED 15CM. Lägg till i inköpslistan. Brinntid upp till 4timmar. Blockljus Helsingfors i vax med LED-belysning, batteridrivet. Finns i flera färger.


On-offknapp samt timerfunktion som stänger av ljuset efter fem timmar och tänder vid samma tidpunkt dygnet efter. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.