måndag 14 augusti 2017

Hidealight

Hidealight

Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Vi anpassar oss efter dig. Ibland hittar du kanske inte den produkt som du söker till ditt projekt i vårt utbud.


Våra downlights med LED går att ljusreglera så att du enkelt kan variera mellan bra arbetsljus och härligt stämningsljus. På Elektro Elco AB har lång erfarenhet av att välja ut de bästa downlights produkterna för det nordiska sinnet och klimatet. Hide-a-Lite – riktigt bra ljuskällor.


Dekorativ accentbelysning i IP65-utförande som passar för inne- eller utomhusmiljöer så som väggar, trädäck, fasader, murar med mera. Armaturhus i aluminium, pulverlackerad med sandblästrad finish. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.


Designlight är tillverkningsföretaget som utvecklats till ett av de ledande inom LED belysning. Hide a lite Comfort GLED downlight hittar du hos Elbutik.


Du hittar våra lampor hos din grossist eller återförsäljare. Med vårt heltäckande sortiment för belysningsstyrning finns produkter för de flesta ändamål. Redan med den första produkten får du många fördelar jämfört med det traditionella alternativet, med enklare inställningar och ljusanpassning, och ju fler produkter du adderar ju fler fördelar får du.


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Plug-in transformator med skruvkoppling för enkel och snabb anslutning. Skapa ditt eget belysningssystem!


Passar till Decklight Garden och Spotlight Garden. Kompletteras med Skarvkabel Garden.


Hidealight

Våra relationer med tillverkare och partners ger Er som kunder en extra trygghet, en trygghet som kanske betyder mest efter ett köp. Professionell rådgivning. Hej, Jag har idag 20st Hide a Lite spottar på fasaden som drivs med en Maxi Jolly med ett astro ur som styrning.


Har Philips Hue i resterande del utav hemmet och vill även kunna styra fasadbelysningen på samma vis via scheman, röst mm. Smart belysning för alla. Står du inför en nybyggnation, en renovering, eller bara vill göra belysningen smartare?


Med Plejd får du enkelt smart belysning i ditt hem eller i din verksamhet. Downlighten har ett högt ljusflöde och mycket god färgåtergivning. Optic 3är godkänd för montage direkt i isolering utan skyddskåpa. Konverter IP- Hidealite hos ELDIREKT.


LED lister från flera tillverkare, 12V för köket, trappan, skåp och möbler. Snabba leveranser och nöjda kunder!


Hidealight

Utomhusbelysning har blivit mycket populärt de senaste åren, och med utomhusbelysning kan du släppa loss din kreativa ådra och skapa ett helt nytt intryck av ditt hem. Köp din utomhusbelysning hos LjusExperten. Vi skaber kvalitetsprodukter i et cool dansk design. Vi skapar effektiva och attraktiva belysningslösningar för nordiska förhållanden.


Jag ska och har tänkt länge MEN. Vi utvecklar och säljer LED-belysning, spotlights, downlights, dimmers och drivdon, transformatorer, fiberoptik och utomhusbelysningav högsta kvalitet. Beställde dessa av hidealight i juni! Men de har inte anlänt av någon konstig orsak.


Blir vell att ringa och jaga som vanligt. Skulle va roligt att se hur dom faktist ser ut i verkligheten, HideaLights exempelbild är under all kritik! V Verkar vara Dac ingång. PLC med Dac utgång.


V Aux och mitt stiftet mot 1-10V ingången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.