fredag 4 augusti 2017

Extraljusbåge

Sveriges bästa priser. Vi utvecklar extraljusfästen, takbågar, sidobågar och frontbågar. Med funktionell design monterar du enkelt LED-ramp, extraljus, arbetsbelysning och blixtljus på din bil. Vools extraljusbågar är modellanpassade till just din bil.


Vools frontbågar ger ett unikt utseende och attityd till bilen samt funktion som ett robust extraljusfäste och skydd för känsliga detaljer i bilens front. Hos oss så hittar du ett stort sortiment med frontbågar som är modellanpassade till personbilar, SUV och transportbilar i två olika material, aluminium och rostfritt stål. KAMA har marknadens bredaste utbud av frontbågar, belysningsbågar och tillbehör i rostfritt stål av högsta kvalite till Lastbil, Transportbil eller Pickup.


Trucker är tillbehörsgrossisten och pickupspecialisten. Vi säljer insteg och och front bågar ljus fästen till alla bilar för att montera extra ljus LED fjärrljus.


Hittar du inte en frontbåge till just din bil? Vi lägger ständigt upp flera bågar! Extraljusbåge till flera olika modeller och märken. Frontbågar, sidorör och lowbars hittar du här!


Skicka ett mail till oss med bilmodell, årsmodell och vilken typ av båge du är intresserad av så återkommer vi med pris. Fler än finns i lager.


Vill du lysa upp vägarna och ge bilen ett häftigare utseende? Det tar tid att bygga det perfekta extraljuset. Vi vet, vi har ägnat 1år åt forskning och teknik inom området, något som resulterat i starkare extraljus, unik teknik och ett försprång gentemot våra konkurrenter. Köp extraljus på nätet Hitta dina favoritextraljus bland våra många modeller.


Vi har extraljus för alla tillfällen! Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Högglanspolerad extraljusbåge för montering av extraljus och registreringsskylt. Gedigen extraljusbåge med plats för 3st extraljus (upp till 230mm) eller 2st extraljus (upp till 350mm). Manticore LED extraljus.


Extraljusbåge

Ett enkellt sätt att lysa upp vägen framför ditt fordon. Erbjudandet gäller t. Det är främst slutande relä (enkelrelä) som används vid inkoppling av extraljus och det är den typen av relä som beskrivs härnäst och på denna sida i övrigt. Tillverkare: NH-service. En annan typ av relä är växlande relä (växelrelä), då finns det fem stift (eller fler, men då är det inget enkelrelä) istället för fyra och man kan kort säga att ett växelrelä inte går att stänga av, det.


Maxbredden per extraljus är begränsad till 225mm vardera. Gäller alla vardagar, helger är stängt. Trux AB utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer säkerhets- och stylingutrustning såsom frontskydd och ljusbågar i aluminium till tunga lastvagnar.


Extraljusbåge

Tänk på att det kan vara lång kö på telefonen, skriv ett mail till oss istället. FatBar Det klassiska ljusfästet LiteBar är originalet! Metecs bågar är tillverkade i kvalitativt rostfritt stål och kommer med två års garanti.


Monteras superenkelt på extraljushållaren, extraljusens bultar går genom fästöronen på både minibar och extraljushållaren. På så sätt fästs frontbågen i extraljushållaren.


Tack vare tjockleken på mm så är extraljusfäste Rally för extraljus otroligt stabilt, precis som en extraljusbåge. Fästet har en godstjocklek på mm och avståndet mellan infästningshålen är 2mm på den övre raden och 6mm på den undre.


Extraljusbåge

Se bild för mer mått! Instegsskydd i Rostfri plåt för passagerasida och förarsida. Stålfälgar 6-bultade. Belysning och extraljus till bilen.


Det är viktigt med bra belysning - oavsett om du kör bil eller arbetar i garaget. För dig med ambitioner finns Xenonlampor, men vi har också både LED-lampor och halogenlampor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.