fredag 4 augusti 2017

Batteridriven fasadbelysning

Här har vi samlat bra utebelysning för alla delar av trädgården! Vägglyktor från Konstsmide. Låga priser och snabba leveranser! Praktisk och miljövänlig belysning.


Stort utbud av fasadbelysning i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


LED-belysning som drivs av solcell eller batteri. Det huvudsakliga användningsområdet för denna belysning är på platser där el saknas. Inom denna kategori finns även ett stort utbud av dekorativa belysningar, vilka ofta är väldigt smidigt att kunna använda. Batteridriven LED-strålkastare med rörelsevakt och ljussensor.


De båda lamporna ger ett ljusflöde på totalt 5lumen och kan riktas från eller mot varandra. Strålkastaren är även vinklingsbar både vertikalt och horisontellt, har ställbar timer och kan lysa mellan fem sekunder och sju minuter efter upptäckt rörelse.


GP Safeguard är en batteridriven säkerhetslam. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem.


Om du belyser träd och fasader på rätt sätt så kan trädgården bli magisk på mörka höstnätter, dessutom kommer vardagsrummet upplevas som mycket större när det lyser utanför fönstret. Letar du efter produkter inom julbelysning? Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment.


Många är smarta, andra är roliga. Självklart hittar du ännu fler produkter inom julbelysning i våra varuhus. Välkommen att fynda på ÖoB!


Utforska Julas stora sortiment av lyktor, spotlights, strålkastare och ljusslingor för att hitta utomhusbelysningen som passar dina behov! Utomhusbelysning ger liv till din trädgår fasad och uteplats när mörkret lagt sig. När det kommer till fasadbelysning finns vägglampor och plafonder för både verandan, altanen och garaget. Vill du mötas av en väl upplyst uppfart rekommenderar vi någon av våra strålkastare med rörelsevakt.


Vi har även fristående belysningsstyrning för att komplettera dina befintliga armaturer. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu!


Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Lägst priser på Nätet Spara pengar här!


Batteridriven fasadbelysning

Kan placeras överallt där man behöver extra ljus, men där man inte har möjlighet att dra fram el, t. Drivs med 6st AA-batterier och ljusflödet är 400lm. Lampan aktiveras av rörelse. Kan användas såväl inom- som utomhus.


Lys upp ditt hem med säkra LED-lampor och fina batteriljus. Bänkbelysning eller bänkarmatur som en del säger är viktigare än man tror. Man tänker inte så mycket på att det måste finnas, utan bra belysning är det svårt att jobba i ett kök, tvättstuga, garage eller verkstad.


Fasadbelysning Det finns idag ett väldigt stort utbud kring tak- och vägglampor för utomhusbruk. Vi erbjuder belysning av hög kvalitet till attraktiva priser, som ger ett vackert ljus på murar såväl som fasader.


Batteridriven fasadbelysning

Söker du fasadbelysning har vi ett stort utbud att erbjuda av olika storlek och fastsättning. Det finns allt från traditionella ljuslyktor till utomhusbelysning för hela fasaden.


Batteridriven fasadbelysning

Snyggt placerade utomhusbelysningar ger en varm och välkomnande känsla för dina gäster och höjer allas säkerhet att vistas utomhus även i mörker. Hitta det bästa inom julbelysning, dekorationsljus och utomhusbelysning för hem och trädgård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.