fredag 5 maj 2017

Skruv ytterpanel

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Verkar som att de flesta skruv som rekommenderas till ytterpanel har samma korrosionsskydd som till trall.


Man tycker ju inte att det borde behövas. Varför inte spik, tja, hade tänkt köra med spikpistol, men det går inge bra med dold montering nära sponten som lätt spricker, svårt att pricka exakt rätt så spiken hamnar dolt och dessutom inte spräcker sponten.


Använd dig sedan av skruv avsedd för ändamålet.

Ska du istället dra ut spik? På Byggmax har vi spikutdragare till din hjälp.


Botanisera i vårt sortiment och hitta det du söker oavsett om du behöver en ny skruvmejsel, spik till ytterpanel eller spik och skruv till andra projekt. Vi har allt till ditt bygge! Här får du vet mer i vår skruv- och spikguide.


På denna webbplats används. Ytterpanel Finsågad yta, x 95–14 sort G4-eller bättre, gran. Profilerad ytterpanel benämns i allmänhet efter det sätt som panelbrädorna sammanfogas.

Med hjälp av de fyra beteckningarna fals, fas, spont och spår redovisas panelbrädornas utseende. När panelen är försedd med dubbla fasade kanter anges även detta.


Exempel: spontad spårpanel, falsad spårpanel, dubbelfasspont med mera. Handla Ytterpaneler online från Beijer Byggmaterial. Det är viktigt att ytterpanelen monteras rätt.


Tänk på att panelen måste vara minst grundmålad innan den monteras på vägg. Här följer lite tips och råd för en korrekt montering av din ytterpanel.


En för kort skruv gör att konstruktionen inte blir lika stabil medan en för lång skruv riskerar att sticka ut på baksidan av ditt virke. Tumregeln är att skruven ska vara dubbelt så lång som materialet du ska fästa. När du skruvar i långa skruvar bör du alltid förborra för att få bästa resultat. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Oavsett om du vill ha en liggande, stående eller färdigmålad ytterpanel hittar du den på Byggmax. Naturligtvis har vi även väggpanel för inomhusbruk. Vad sägs om en tjusig pärlspont?


Fakta om ytterpanel. Observera att det kan variera mellan våra butiker vilka längder som finns inne. Besök din Byggmax-butik för att se vilka längder som finns i lager.

Obehandlad ytterpanel av gran. Används normalt till husets fasad framför allt vid stående panel. Den här dimensionen kan ibland användas som täcklist. Beräkna materialåtgång.


Se vårt urval av Skruvar. Returer Du får tyvärr inte byta eller lämna tillbaka virke. Som virke räknas också ex lister, furugolv och panel. Anledningen är att trä är ett levande material som är fuktkänsligt och kan bli förstört vid t. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Panellbrädan kan även monteras med skruv. Det kan vara aktuellt särskilt i svåråtkomliga lägen.


Ytbehandling Ytterpanelen är vitgrundad inomhus under kontrollerade förhållanden avseende fukthalt, färgmängd etc. Det ger en god förutsättning för en fasad som håller i många år. Vi erbjuder ett brett sortiment av säker skruv och tillbehör av högsta kvalitet.


Vi bryr oss om de små detaljerna och det gör hela skillnaden. Nedan hittar du allt du behöver veta om vilka skruvar som passar till vilka projekt.


Bredvid varje skruv finner du information om läng ytbehandling och annan detaljinformation som du kan behöva. Valen är många och du kan välja mellan flera träslag, behandlingar och profiler som bjuder in till att använda panelen på nya sätt - stående, liggande, diagonalt och i snygga kombinationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.