tisdag 2 maj 2017

Rislampa rusta

Rislampa rusta

Blixtsnabb leverans - Fynda nu! Rislampa i olika färger. Vi rekommenderar användning av lågenergilampor i rislampor.


Solcellsdriven rislampa som laddas i solljus under dagen och lyser i mörkret med ett varmvitt sken. Julhandla tryggare! Dekorativ rislampa som finns i olika färger och mönster. Lampan avger ett varmt och stämningsfullt sken.


Lampsladd och ljuskälla säljs separat. Perfekta papperslyktor inför halloween. Finns i färgerna svart, vit, orange och lila. Häng upp lyktorna i taket eller utomhus. Ej avsedda för ljus. Drivs med 2XAAA batterier (säljes separat). Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och. Lys upp hemmets alla vrår Satsa på minst fem ljuspunkter i varje rum när du väljer belysning.


Rislampa rusta

Dessutom har vi ett brett utbud av ljuskällor, lampfötter och lampskärmar för dig som vill sätta ihop din egen belysningslösning. ELamphållare ingår. Skapa ett trivsamt och personligt hem!


För den som vill göra om hemma med enkla medel har vi ett brett utbud av färg, golv och tapet. Gratis att använda! Rusta - Mycket för pengarna. Låt solstrålarna få skapa mysbelysningen!


Vår rislampa är solcellsdriven och ger ett vackert sken på uteplatsen när solen har gått ner. Taklampan passar in i många miljöer. Passar utmärkt att ha i köket, vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Lampupphäng, lamppropp och ljuskälla medföljer ej.


Teknisk information. Letar du efter produkter inom utomhusbelysning? Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga. Självklart hittar du ännu fler produkter inom utomhusbelysning i våra varuhus. Välkommen att fynda på ÖoB! Hos JYSK hittar du ett brett sortiment av solcellslampor till bra priser. En solcellslampa är alltid en lysande idé. Vi har ett brett sortiment för alla behov av ljus – både funktion och trivsel.


Rislampa rusta

Från att ha varit ett alternativ mest för dekoration, är solcellslampor och annan solcellsbelysning numera självklara val när du ska göra utemiljön mer upplyst. Lampor skapar stämningen i ditt hem.


En behaglig belysning gör att du mår så mycket bättre. Bästa tipset är att ha flera olika ljusskällor i de olika rummen i hemmet. Utomhusbelysning ger liv till din trädgår fasad och uteplats när mörkret lagt sig.


Hos oss hittar du en stor mängd lampor och belysning för hemmets alla rum. Som alltid på Ellos erbjuder vi snabba leveranser och generös returrätt.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.