måndag 8 maj 2017

Nemo kungarna av tylösand

Nemo kungarna av tylösand

Handplockat sortiment från ledande varumärken och formgivare. Handla online hos Länna Möbler. Tack för att du tittade! Nemo vill använda det till sånt som Nemo gör.


Nemo Hedén var den tredje gästen i NyheterLive. Expressen TV 225views. Bubbelpoolen är varm, ölen är kall och stranden och nattklubben är nära.


Allt de måste göra är att jobba i surfshopen på stranden. Men först en rejäl välkomstfest där det smakas på både drinkar, varandra, livet och Tylösand.


Kungarna av Tylösands Rang härmar James, Jockiboi, Nemo och Erica. Rang vaxar benen och gör parodier på de andra och hans intensiva energi drar på sig de andras irritation. Alltså nog för att kungarna va tylösand var underhållande med tanke på hur störda en del av er var och hur hur roligt det är att se folk som super, knullar och bråkar…men årets bästa program? Min barturné, mina kommande projekt och sist men inte minst mycket om mina tankar och känslor angående livet.


Skapade en trend genom att säga ”skägg” mitt i var och varannan mening. En av ledarna bland killarna i huset.


Nemo kungarna av tylösand

Nemo berättar att kärleken mellan paret slog till när de låg med varandra och sedan en dryg månad tillbaka är de tillsammans. Nemo fortsätter sin jakt på kärleken och Jockiboi visar upp hela sitt register av saker han kan göra för att chocka, charma, skrämma eller äckla sina samboende i huset. Festen fortsätter i Tylösand. I Tylösand lockar den hetaste stranden, de vildaste festerna och de snyggaste människorna.


Uppgifterna har gått isär, framför allt från Nemo själv. Det var sprit, droger, dekadens och misär. Den kvällen skulle dock bli startskottet på en relation som idag är något helt annat.


Nemo kungarna av tylösand

Kanske inte var helt planerat, ibland blir inte livet som man tänkt sig, men just nu känns allt bara helt fantastiskt. Idag föreläser Nemo om sin resa från att växa upp som barn i en dysfunktionell stor familj till det maniska bekräftelsebehovet, kändisskapet, missbruket och slutligen till hur han idag lever som helt nykter och drogfri sedan över 4. Jag antar att kvällstidningarna kontaktat dig idag och frågat dig om det jag skrivit i min bok. Efter det rasade livet fullständigt.


Det har tyvärr uppstått tekniska problem, men vi jobbar så fort vi kan på att lösa det. Vänd dig till vår support om du har några frågor.


Dplay använder cookies för att komma ihåg dina inställningar, skapa statistik för att förbättra vår sajt och för att kunna ge dig de mest. Nu berättar Nemo sin historia i självbiografin ”Ingen”. Utnyttjades av tv-produktionen.


Nemo skriver att han i efterhand fått veta att en psykolog rödflaggade honom och flera andra deltagare – trots det valde produktionen att ta med dem. I skandalsåpan super deltagarna fritt på Kanal 5:s bekostna är ständigt nakna och har ohämmat sex framför kamerorna. Det kommer att bli kritiserat och är kontroversiellt. Men vi har gjort bedömningen att det funkar, säger programchefen Lars Beckung.


Och vi längtar väldigt mycket efter dig. Nu är han nykter, har podden Nemo möter, och. I inlägget påstår Nemo att Calle kallat honom för "självömkande fyllo" och "en massa andra elakheter" samt blockat honom i samtliga sociala medier. Kändisskapet ledde till stor uppmärksamhet och barturnéer med hårt festande.


Det destruktiva levernet resulterade i ett drogmissbruk. Det är sjukt att det man byggt upp under så många år kan förstöras så snabbt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.