torsdag 4 maj 2017

Matbord i betong

Hos Sleepo finns mängder av matbord - i olika former och storlekar. Matbord för alla hem och smaker. Kvalitet av yttersta klass. Fynda bland vårt stora utbud! Snygga matbord från House Doctor. Upptäck populära runda matbord! Köp dina bord och stolar här. Erbjudandet gäller t. Stort urval av matbord. Faktura utan avgift. Gör årets bästa fyn köp online nu! Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala betongföretag. Välj bland flera trendiga och prisvärda matbord betong.


Ett stort matbord i betong för hela familjen. Bordet består av tre massiva, handgjutna betongskivor och går att få i två olika nyanser. Exklusivt matbord i betong och premiumteak. Betongskivan är tillverkad i gjuten armerad betong (Ej laminerad MDF-skiva som det brukar vara i billiga "betongbord") och är 37mm tjock.


H:7 B:9 L:2Alltid fri frakt av våra produkter! SOLID konsolbord betong 2-set. Betongbord som ger ett rejält intryck och där även benen är i betong.


Benen monteras ihop med ett metallunderrede och därefter läggs skivan över metallunderredet. Färgval, behandling och själva materialet bidrar till din egen atmosfär och personliga touch.


Matbord i betong

Jag är väldigt sugen på att gjuta ett ganska rejält matbord i betong. WeGot är den förmånliga möbelbutiken på nätet, med fokus på pris, service och material. Låt hemmet växla upp.


Matbord i betong

Spara en massa pengar här! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, inspiration, de senaste. Mystic Concrete Collection är en bordserie i minimalistisk anda och lämpar sig för så väl inomhus som utomhusbruk.


Betongbordet består av två massiva, handgjutna betongskivor och går att få i två olika nyanser. Bordsskivan har ett betongutseende. Betongen är den samma för bruk inomhus såsom utomhus. På Chilli finns det matbord och köksbord i en mängd olika stilar, färger och former.


Välkommen till Sleepo. Hundratals stilar och varianter finner du här i Trendrums sortiment. ALTEA är ett rustik matbord med industriell känsla med bordsskiva i betongutseende och underrede i stabilt metall. Välj några av våra fantastiska stolar här på LUXi så får du en matgrupp som passar just dig.


Detta matbord har robusta stålben, vilket gör det högst stabilt och hållbart. Här hittar du matbord i stenliknande material som Spraystone och superstone. Sten är ett gediget material som passar utmärkt utomhus i din trädgård.


Repor, sprickor och mindre luftblåsor i betongen går att laga. Vi har bord från Brafab, Hillerstorp och Style Station. Börja med att slipa skadan med sandpapper. Spackla sedan igen skadorna och torka av med en fuktig svamp.


Matbord i betong

Ett material som jag är väldigt förtjust i är betong. Jag gillar främst den råa och industriella känslan som betongen ger och det gör sig allra bäst i kombination med trä, gröna växter och mjukaste fårskinn.


I somras fick jag en idé om att gjuta en bordsskiva till vårt matbord och några veckor senare var vi igång med projektet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.