måndag 15 maj 2017

Ljustavla bokstäver

Tavlan behöver kompletteras med AA batterier som inte ingår. Inte speciellt imponerad av denna produkt, tyvärr. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad.


Svart ljustavla med lysande bokstäver. Tavlan har belysning som kastar ett klart och tydligt sken mot vilka bokstäver du än väljer att pryda den med. Med olika bokstäver, symboler och siffror har du stora möjligheter att komponera meddelanden som representerar just dig.


Ljustavla bokstäver

Mini Lightbox är batteridriven och inkluderar 1osorterade bokstäver, siffror och tecken att välja mellan! Du bestämmer själv om det ska stå “I love you” eller “Kaffet slut” när sambon vaknat och ska äta frukost! De bokstäver som följer med är de som bildar texten på den version som du köper, till exempel den här varianten här ovanför. Dekorera hemmet med en liten ljuslåda med utbytbara bokstäver ! Och visst är den snygg och en himla rolig idé.


Annorlunda belysning och kul att kunna variera texten. Så gör du din egen ljustavla. Supersnyggt tycker jag. Men du kan faktiskt göra din egen ljustavla.


Till denna lightbox medföljer tre uppsättningar bokstäver, siffror och symboler som du enkelt drar ut och sätter i mellan listerna. Vid batteridrift har ljusboxen en timer på timmar för att spara på batterierna. Vi erbjuder ett brett sortiment inom Bordslampor online. Lightbox, ljuslåda och ljustavla, kärt barn har många namn.


Dekorationsbelysning i hemmet är något som blir allt trendigare med åren, och är det något som verkligen är poppis så är det en lightbox med utbytbara bokstäver till. Dekorativ och personlig ljuslåda för barnrummet, hallen, kontoret eller vardagsrummet.


Ljustavla bokstäver

Drivs med batteri vilket gör det enkelt att placera på vilken vägg man önskar. Fri frakt över 399kr. En bra present till en 13-åring är biocheckar, väckarklicka, ljustavla med bokstäver, hörlurshållare, saker till mobiltelefon, labyrintboll eller 3D-penna.


Denna ljustavla med budskap ger dig den där lilla extra mysiga känslan av en biosalong. Skruva upp den på väggen eller ha den stående på bokhyllan med namnet på filmen ni ska se.


Den går även att ha som en snygg inredningsdetalj i hemmet med budskap och citat som peppar upp tillvaron. Tillverkad i plast bokstäver och symboler.


Kombinera fritt ditt personliga budskap på denna ljuslåda. Riktigt roligt då du fritt formar det som du gillar för stunden. Ljuslåda Lightbox A4. Lättplacerad och enkelt att sätta dit och byta bokstäver.


Ljustavla bokstäver

Storleken på ljuslådan motsvarar en A4. Kan monteras på väggen. Komplettera din Cinema Lightbox med fler bokstäver, siffror och symboler! Får vi bjuda på en kaka?


För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss.


I lampan kan du skriva hälsningar, citat, namn eller roliga meddelanden som lyses upp när lampan tänds. Skriv ditt favoritcitat och låt stå eller ändra meddelande efter humör.


Light Up Message Board är en ljustavla med personligt budskap. Den här varianten avslöjar inte din usla handstil utan här pusslar man ihop sitt budskap med färdiga bokstäver.


Inred- och utrusta din handelsplats! Vi kan hjälpa till med nästan allt. Vägglampa LED-skärm med penna 3kr. Neonskylt LED - Hjärta 9kr. Bokstäver till lightbox - ABC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.