onsdag 10 maj 2017

Elmotor 12v

Rostfria elmotorer kan motstå driftsförhållanden som på standardmotorer kan orsaka skador. För livsmedelsindustri, läke­medelsindustri och applikationer som kräver extrem renlighet. Kontakta någon av oss på Busck? Tveka inte att höra av dig.


Stort återförsäljarnät.

Hitta återförsäljare av elmotorer. Koll på det senaste inom branschen? Ständigt nya saker hos Busck. Titta på vårt breda sortiment. Snabb leverans, fri frakt över 300kr. Beställ enkelt online. Trustedfor Dc Motor 12v. Check Visymo Search for the best !

Försäljning – Reparation – Service. Kundanpassade lösningar. Perfekt som trollingmotor vid fiske. När du behöver en rotation så har vi har vi ett heltäckande sortiment av elmotorer upp till kW.


Vissa funktioner på vår hemsida använder cookies som en del i den tekniska lösningen för att hålla reda på inställningar på hemsidan. Nu blir äntligen det som alla har pratat om verklighet!


Med Mastervolts unika elmotorsystem från Bellmarine, kan du glida fram genom Sveriges underbara skärgår helt ljudlöst och utan att smutsa ner. Elmotor -drift till din båt. Köp Motorer online på kjell. Rekommendationer inför köp av elutombordare.


Se till att välja en elmotor som uppfyller dina krav. Viktiga parametrar att tänka på är storlek och vikt på din båt samt storlek på batteri och hur länge du vill kunna färdas med din elmotor.


Energieffektiva elmotorer av hög kvalitet är BEVI:s specialitet. Köp El och belysning snabbt och enkelt på nätet! Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser!


Ytbehandlad för att tåla luftfuktighet upp till hundra procent.

Förutom att det är miljövänligt så är den perfekt som extramotor när man fiskar. Motorerna är helkapslade, med kapslingsklass IP55.


Den är även helt suverän till mindre båtar där man inte behöver åka fort. Vår 12V elmotor med 55LBS klarar båtar upp till meter i längd. Man glider omkring i princip helt ljudlöst.


Anslutningskort för DC-motor – C-typ. Fästplatta för DC-motor med planetväxel. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Kraftfull och lätthanterlig elmotor för mindre båtar – utmärkt för kortare fisketurer eller trolling i såväl söt- som saltvatten! Utrustad med åtta hastighetslägen (varav tre går bakåt), vinklingsbart gashandtag, batteriindikator, och ett motorfäste ställbart i sju olika vinklar.


Elfa Distrelec Sverige har ett stort sortiment av DC-motorer med järnankare och växellåda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.