onsdag 12 april 2017

Led armaturer industri

Led armaturer industri

Kaufen Sie jetzt Online. Beste Qualität und Jahre Garantie. Bequem online shoppen. Kostenfrei ab € liefern lassen. SEs största utbud av batterier - inga avgifter och garanterat bra service! Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Eftersom den belyser en stor yta från hög höjd gör den sig bra i allt från industri, lager- och fabrikslokaler till stall och ridhus. Vi har proffsbelysning för alla tillfällen! Anpassad för användning inom- och utomhus.


Led armaturer industri

Kapslingklassen IPgör att armaturen kan användas även utomhus. Just den här modellen tål dessutom temperaturer från -℃ upp till ℃. Lokalerna är ofta upplysta större delen av dygnet, armaturerna är högt placerade och utbyten av traditionella trasiga ljuskällor lägre prioriterat vilket gör att belysningen gradvis försämras. Stora lokaler med högt i tak är vanligtvis upplysta stora delar av dygnet och för att uppfylla ljuskraven behövs ljusstarka armaturer.


Med lång livslängd och upp till års garanti kan du dessutom vara trygg i vetskapen om att vi säkrar belysningen även i framtiden. En välplanerad belysning, gärna med sensorer, är viktigt i stora lokaler som fabriker och industrier, dels för att tillgången på dagsljus är liten och dels för att intelligent sensorstyrd belysning minskar driftkostnaderna.


LED GarageBelysning. Vare sig du behöver en armatur med bra belysning i garaget, i källaren, i förrådet eller i verkstaden så har vi det du söker! Många av våra lysrörsarmaturer har IP-klassning som tål både väta och damm samt D-märkta armaturer väl anpassade för utrymme med förhöjd brandrisk så som stall eller sågverk.


När vi säger industri tänker många på produktion, men det kan lika gärna vara belysning för bilverkstäder, logistikcentras, supermarkets eller ankomsthallar på flygplatser. Den gemensamma nämnaren är i de flesta fall höga montagehöjder med besvärliga montage, krångligt underhåll och höga ljusflöden för att få ner ljuset på golvet.


Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Alles für dein Zuhause.


Inspirierende Daily-Sales. Sänk kostnaderna för energiförbrukning. Marknadens prisvärdaste led armaturer för garage och industri. Miljön inom industrin är på många sätt krävande.


Höga omgivnings-temperaturer, smutsig miljö, kraftiga vibrationer, kemikalier och höga höjder är vanligt förekommande. Lys upp garaget, tvättstugan eller annat utrymme med en rejäl belysning från Anslut. Den höga kapslingsklassen möjliggör placering även i mer påfrestande miljöer och utrymmen. Tidigare: 17kr Du.


Led armaturer industri

Kontor Utomhusbelysning Retail Café och restaurang Skola Hälso- och sjukvård Industri Sport. Armaturer för dikt tak (52). Benötigen Sie eine persönliche Beratung? Unser deutscher Kundendienst hilft Ihnen gerne.


Detta vet de 100-tals nöjda kunder över hela Europa som har våra installationer sedan många år tillbaka. Belysning till industri lager butiker och övriga industriella områden. Gammal belysningsanläggning kan reduceras med ca 80% i energibesparing. Ventiler, manöverdon och armaturer för industri, process och fjärrvärme.


Belysningen blir jämn och elegant samtidigt som de små, ljusstarka armaturerna skapar en modern miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.