måndag 20 mars 2017

Industrilampa svart

Industrilampor i flera modeller och färger på lager. Byggvaruhuset på nätet som erbjuder hög kvalitet till superpriser! Välkommen till Hemfint. Leveranstid ca 1-dagar.


Designen har inspiration från så kallade "grislampor" och fransk industri. Passar lika bra i hallen som över matbordet.

Då lampan är äkta vintage kan färg och finish variera från lampa till lampa. Den du får levererad kommer alltså vara unik! Finns även i vitlackat utförande. Snygg takkopp i metall i samma mattsvarta finish ingår i priset, liksom meter lång takkedja med svart lampsladd.


Insidan på lampan är i samma antiksvarta finish som utsidan. Hos oss hittar ni ett bra sortiment av inredning och möbler med helt rätt industrikänsla. Vi valde att kalla det industristil, vår inredning som minner om industri.


Vi har en lång rad produkter som du lätt kan köpa online i vår webshop, från industrilampor till nötta träbord.

Bordslampor i mängder! Genom att filtrera dig fram bland vårt stora sortiment, så hittar du lätt favoriterna som passar dig bäst. Annons om: svart industrilampa på Citiboard. Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom mode, möbler, heminredning, barnprodukter, elektronik, sportutrustning med mera.


En industrilampa passar perfekt in i den rustika, inredningen i hemmet, där denna unika belysning blir en naturlig blickfång i rummet. Här hittar du robusta vintage industriella lampor i den klassiska franska industristilen samt andra unika industrilampor. Dek från Zuiver är en rustik och grov taklampa med industriella detaljer. Köp prisvärda och trendiga fönsterlampor i hög kvalité.


Alltid snabba hemleveranser! Lampor och belysning till hela hemmet. Oavsett om det gäller belysning inne eller ute så har du genom ditt val av lampor stora möjligheter att påverka upplevelsen av ditt hem.


En svart industriell lampa med en tvinnad textilsladd från Ib Laursen. Lampfot i svart för glödtrådslampa. Lampans metallfot är gjuten på ett grovt sätt med ett rufft utseende. Visa alla produkter från märket.


Gammal industrilampa med patina. Hos Wattväktarna hittar du stort utbud av industrilampor, till bra pris så klart.


Hitta den industrilampa som passar din verksamhet bäst och köp den hos oss på Wattväktarna till rätt pris.

Vi har industriarmaturer så att du hittar armaturen för dig - var så säker! Som alltid på Ellos erbjuder vi snabba leveranser och generös returrätt. Stor industrilampa Svart.


Upptäck ett stort utbud heminredning, belysning, tapeter, dekorationer och mycket mer – allt till bästa pris! Lägg till i shoppingbag. Kontakta oss gärna om du har frågor om en produkt.


Vintage Retro Luxus NK plåt industrilampa svart. Sänglampor från oss ger dig stor valfrihet. Från lampor och lampskärmar till fräcka klockor, köksaccessoarer, kärleksfigurer och tavlor.


Du hittar oss hos återförsäljare i din stad eller i någon nätbutik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.