fredag 17 mars 2017

Atena lampskärmar

Stort utbud av belysningstillbehör. Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli. Skapa den rätta stämningen i rummet med nya lampskärmar.


Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Shoppa bland över 7härliga varumärken. Vi har lampskärmar och världens bästa varumärken till rätt pris.


Gå in på lampskärmar och välj pilen på respektive flik. Armaturfabriken Atena. Fler nya tyger finns under tyger. Atenas lampskärmar tillverkas i Sollebrunn.


Atena lampskärmar

Nedan kan du finna en del av lampskärmarna vi har från Atena. Vi är en lampfabrik som tillverkar lampskärmar och armaturer i vår fabrik i Sollebrunn och levererar ut till lampaffärer och offentligmiljö runt om i Sverige. Köp Atena lampor från oss på Lampan. Vi har stort urval av lampor i butik och på nätet.


Enkelt att beställa och betala! Du kan enkelt komplettera din nuvarande belysning genom att köpa nya lampskärmar online som piggar upp dina redan befintliga bordslampor och golvlampor. Lampskärm köper du enkelt och bekvämt hos oss. Utsökta lampskärmar designade av Estrid Ericson och Josef Frank.


Vackra färger och tidlös design av Estrid Ericson och Josef Frank. Heminredning från välkända varumärken. Hitta allt du behöver till hemmet hos Åhléns.


Välj din lampskärm och anpassa lampan efter din smak och inredning. Längtar du efter något nytt? Liva upp rummet med en ny lampa.


Atena är ett svenskt företag som är duktiga på att sy vackra lampskärmar i klassisk stil. Atena levererar även den coola retrogolvlampan som du hittar här på A-ljus. Hög kvalitet och flexibilitet.


Den här golvlampan G-har Atena tillverkat i många många år och den väcker härliga 50-tals vibbar i oss alla. Athena bordslampa är en trendig och modern lampa med svart fot och gråa skira glaskupor. Den unika designen för tankarna till ett träd med fyra grenar.


Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Att byta lampskärm är enkelt. Många äldre lampskärmar har oftast ett klofäste, där klon sitter direkt på lampan.


Klofästet är även vanligt på mindre lampskärmar. La Vanille erbjuder ett stort utbud av snygga lampskärmar i olika material, stilar och storlekar. Fri frakt över 5kr!


Ansluts antingen med utanpåliggande sladd eller med sladd direkt från taket in i lampan. Lampan passar perfekt i ditt fönster, på ett sideboard eller varför inte på ditt sängbord? Athena golvlampa är en trendig och modern lampa med svart fot och gråa skira glaskupor. Lampan ger en exklusiv känsla i ditt hem och är lättplacerad med sin 250cm långa sladd.


Atena lampskärmar

Att välja en mörk lampskärm i ett gediget tyg kan exempelvis skapa en varm och trivsam atmosfär. På samma sätt kan en ljus lampskärm i tunnare tyg sprida mer ljus. Mörka lampskärmar bleks och ljusa lampskärmar gulnar.


Tråkigt, i och för sig, men samtidigt en chans att få förnya sig. Med dagens LED-ljuskällor är sällan värme och strålning något problem men solens påverkan i ett fönster är svår att göra något åt.


Atena lampskärmar

Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.