onsdag 8 februari 2017

Skena gardin tak

Handla snygga gardinder hos Cellbes. Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Från förkläden till muggar. Heminredning för alla smaker. Dekorera ditt hem i din stil! Massor av nedsatta priser! Välkommen till bonprix. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Stort utbud av fina gardiner. Våra gardinskenor har både tak - och väggfäste för smidig upphängning.


Med takskena hänger du gardinerna i taket för den där extra ombonade hotellkänslan. Vår gardinskena Elite är vår mest sålda skena för tak. Detta på grund av sin stilrena design i kombination med att den klarar både lätta och tyngre gardinupphängningar. Vi har även Flexi takskena som är väldigt populär på grund av sin nätta och diskreta design.


Gardinskenor och fästen. Läs mer härom montering av gardinskenor. Det är både snyggt och stilfullt att hänga gardinerna i en skena. Fäst den direkt i taket eller i väggen ovanför fönstret.


Med en skena i taket kan du hänga gardiner från golv till tak vilket ger illusionen av en hög takhöjd och mer rymd i rummet. I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb!


Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi. Dessa sätter man ihop (följ beskrivningen som följer med) och de går att såga till om det behövs för att matcha längden på väggen. I paketet med skenor följer det med takfästen.


Skena gardin tak

Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in.


Elite-skenan är inte begränsad till en viss placering utan kan placeras nästan varsomhelst, tak som vägg, och går att kompletteras med retur- och hörnböj för att komma till i hörn och vrår. En stabil gardinskena, för både tak- och väggmontering, som tåler tyngre gardinuppsättningar, helt enkelt!


Stänger som ser till att dina gardinuppsättningar hänger snyggt. Bakom varje gardin finns en gardinskena eller en gardinhållare.


Skena gardin tak

Den är, tillsammans med hur du sätter upp den, väldigt viktig för att slutresultatet ska bli bra. Vi har gardinstänger där stången är en del av gardinlösningen. Du kan välja olika färg och material som trä eller metall. Skulle sätta upp skenor i taket på husvagnen och dessa blev bara hur bra som helst.


Tar liten plats, lätt att skruvas fast, bra gli lätt att kapa i rätt längd och kan böjas lite lätt så det passade det vinklade taket. Blev exakt som jag ville ha det. Köp snygga gardinder hos Cellbes. Hos Nordic Nest hittar du skandinavisk inredning och design för hemmets alla rum.


Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Mönstrade tyger med tidlös elegans i Svenskt Tenns webshop.


En av sveriges mest sålda gardinskenor till takmontering. Dessa gardinskenor till tak från Kirsch har en hög kvalité och en så bra hållbarhet att de används på många av våra svenska hotell.


Med Elite-skena komplett takfäste ingår en skena, gli takfästen samt ändstopp. Välj bland många olika material som mässing, och olika varumärken som Kirsch där den mycket populära skenan sitter i många hus och lägenheter. Montera skena i tak har blivit mycket vanligt då man får hotellkänsla i rummet när gardinen går från tak till golv.


Ett urval av våra skenor. Ditt behov avgör vilken skena som är mest lämplig. Hemligheten till att få gardinerna att täcka hela ytan från taket till golvet stavas flexiskena.


Med andra ord – glöm den klassiska gardinstången. Med den vita U-skenan får du gardinerna att hänga från tak till golv. Förutom att skapa snygga gardinuppsättningar vid fönstret kan du även dölja en bokhylla och skärma av sängen i sovalkoven genom att skruva upp takskenan och hänga upp draperier eller gardiner.


Passar extra bra till medeltunga gardiner med en vikt upp till kg per meter skena. Hasta Alex gardinskena. Täckplatta, vridstopp och glid ingår. En bra skena för alla montage.


Tak- och väggfästen ingår ej, säljes separat. Jag vill väldigt gärna ha gardinskenan högt upp men har jag det så blir det inte vägg till vägg då nedsäkningen inte tillåter det.


Alternativ att jag utgår ifrån nedsäkningen men då hamnar skenan enbart -12cm ovanför fönstret. Den här gardinen från Mimou har dubbel bredd och passar både i vanliga fönster och i stora fönsterpartier.


Skena gardin tak

Tyget är chambrayvävt vilket ger en melerad yta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.