fredag 2 september 2016

Moddning dator

Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Missa inte våra otroliga kampanjer.


Beställ online för snabb leverans. Jobbar du hemifrån?

Hos MaxGaming hittar du allt du behöver för att modda din PC. Allt ifrån verktygen från iFixit eller Lanberg som gör modding möjligt till kablar i olika utföranden och färger. Du hittar även skruvar, måttband samt LED-strips med RGB-ljus så du kan matcha belysningen i datorn med resterande av din set-up. PC modding är mer än bara en hobby, det är unik upplevelse för oss dator entusiaster.


Det finns alltid något mer man kan göra i en dator. Byt ut de livlösa datorkontakterna mot något mer färggrant, pimpa kylsystemet, organisera dina kablar och minimera plotter. De är bara några av de oändligt antal sakar men kan göra inom PC modding. Dina komponenter kan vara hur starka som helst, men utan en ordentlig kylare så kommer de inte nå sin fulla potential.


På Inet hittar du allt från enkla luftkylare som gör sitt jobb, till fullständiga allt i ett lösningar i form av AIO-kylare.

Därför måste en dator oftast vara utrustad med flertalet fläktar som kyler datorn under användning. Oturligt nog så alstrar dock det mesta i en dator just värme. Därför krävs det bra kylning för att datorn ska fungera som den ska.


Vi har datorkomponenter och kablar för installation, fläktstyrning och moddning, Jämför pris och läs våra kunders recensioner. Modding är en synonym populär kortform för ordet modifikation med innebörden att ett föremål eller apparat ändras till det bättre eller för särskilt ändamål.


Modding är vanligt förekommande inom Hi-fi, motorfordons, dator- och spelvärlden. Det är även ett viktigt element inom steampunk.


Man gör om, "moddar", prylen, spelet eller datorn från dess originalskick. Fordonet som förekom i filmen Chitty Chitty Bang Bang är ett unikt exempel på ett. Moddning Vi är en av Sveriges billigaste webbåterförsäljare av dator, mobil, spel, foto, biltillbehör samt hemelektronik.


Vi gör allt för att kunna erbjuda oslagbart låga priser, snabb leverans (aktuell utleveranstid framgår alltid i kassan) samt en hög servicenivå gentemot våra kunder. Du måste inte skapa ett konto för att kunna handla hos oss, men fördelarna med att göra det är flera. Lätt Dator moddning och lite "refreshment " 3. Se till att datorn har tillräckligt bra kylning, antingen med hjälp av luftkylning eller med vattenkylning.


Vi har luftkylare och vattenkylare från kända tillverkare så som Corsair, Noctua, Cooler Master, NZXT och Fractal Design. Visa alla produkter inom kategorin Belysning. Dustin har bra priser och riktigt snabb leverans.


Alltid till bra pris och med snabba leveranser. Köp Hemelektronik på CDON.

When a great deal means a great deal! Här hittar du datorkomponenter till både bärbar eller stationär dator. Altid de rigtige priser!


Minicooker är en datorlåda som ser ut som en gammal gasspis – komplett med blå gaslågor. Ja, läste i senastet PcFA att man kunde modda tangenbordet med en glowwire, så det lyser mellan tangenterna.


Nu är min fråga, hur ansluter man den, så att det lyser? Stort utbud från de största märkena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.