måndag 5 september 2016

Gatubelysning göteborg felanmälan

Felanmälan - gator, torg och parker. Om du har en fråga eller synpunkter på hål i gatan eller på cykelbanan, om gatlampan inte lyser eller om ett buskage behöver klippas kan du använda detta formulär. Din fråga blir en allmän handling. Foto: Lars Ocklund.


Hur snabbt åtgärdas lampor som slutat fungera? Vid akuta fel, till exempel när en stolpe körs ner och utgör en fara, ska entreprenören vara på plats och påbörja reparation inom en timma från att anmälan kommit in. Trafikkontoret har ansvar för att gatubelysningen fungerar. Belysningsanläggningen ska mätas in.


Gatubelysning göteborg felanmälan

Det är endast trafikkontorets upphandlade underhållsentreprenör som får utföra in- och urkopplingar i belysningsnätet. Det är viktigt att gatubelysningen fungerar som den ska. Rapportera gärna slocknade lampor längs vägar, gator, gång- och cykelbanor. Har du upptäckt en trasig lampa?


Då ska du göra felanmälan på kommunens hemsida. Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder en hållbar rörlighet och en stad där de vill verka, vistas och mötas i. Vi gör det i dialog och samverkan för en god leverans av en grön och nära storstad. Gatubelysning Den offentliga gatubelysningen på Borås Stads gator och vägar är till för att skapa stämning, trygghet och en god trafikmiljö.


I appen är det lätt att ange plats och du kan även bifoga bilder. Tyck till om stadens trafik- och utemiljö. Göteborg Trasiga gatljus gör cykelvägar. En månad efter felanmälan hade lampan.


Gatubelysning göteborg felanmälan

Krav på gatubelysning. Här hittar du kommunens felanmälansystem, där du kan felanmäla gatubelysning, problem med gator, fritidsanläggningar med mera. Eller använd kommunens formulär för felanmälan som du hittar nedan. Allmänna synpunkter och förslag till förbättrad gatubelysning lämnas till Piteå kommun, använd formulär i höger kolumn.


Det finns några undantag där andra aktörer sköter driften av. Vi har öppet dygnet runt, året om.


Den standard som belysningsnätet inom Kungsbacka kommun ska hålla vid en om- eller nybyggnation framgår av kommunens PM för gatubelysning som du hittar nedan. Skicka din felanmälan med formuläret.


Du kan enkelt felanmäla genom att fylla i formuläret på sidan. Välj det formulär som rör din felanmälan. Det ifyllda formuläret når då berörd förvaltning och avdelning. När du skickar en fråga via formuläret registreras din fråga som en allmän handling i Hässleholms kommun.


HA Normer trafikbelastade byggnadsverk. HABroar för spårbunden trafik. Efter kontorstid kopplas samtalen vidare till SOS Alarm. Under en kraftig störning kan det ibland vara svårt att komma fram.


Gatubelysning göteborg felanmälan

Avvakta och prova att ringa igen. Här kan du anmäla fel på gatubelysningen såsom mörka gatlampor, påkörda stolpar med mera. Här får du snabbt och enkelt tillgång till nyheter, tävlingar och information.


Stockholms stads felanmälan. Upptäcker du fel på gator, gatubelysning, parkeringsautomater, vatten, avlopp, parker eller lekplatser kan du anmäla dem här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.