måndag 12 september 2016

Gårdsarmatur

Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Missa inte våra otroliga kampanjer.


Beställ online för snabb leverans.

Jobbar du hemifrån? Energisnål gårdsplansbelysning med en integrerad LED-diod som är innfattad i en armatur tillverkad av aluminium och glas. Med mm standardinfästning för rör.


Ljusstark och effektiv lampa för trivsel och säkerhet kring ditt hus. För fast installation utomhus.


Vinklat (45°) väggfäste i metall för montering på fasaden samt m anslutningskabel (H05VV-F 3Gmm2) medföljer. Watt är effekten i ljuskällan som varit måttstocken för traditionella glödlampor.

Lumen (lm) anger ljusflödet från ljuskällan och är numera det säkraste sättet att avgöra vilken lampa och ljuskälla som du behöver (oavsett typ av lampa). Logga in för att se prisuppgifter.


Du får ett likvärdigt ljus till en bråkdel av energikostnaden. Den är även utmärkt för lantbruk, elljusspår och parkeringsplatser. LED-Parkbelysning, LED-gårdsbelysning, LED-Väggbelysning, LED-gatubelysning m. Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet.


Tack vare ett generöst ljusflöde lämpar sig ljuskällan i gårdsarmatur er placerade intill cykel- och gångvägar, parkeringar, parker, verkstadslokaler och liknande. För våra företagskunder som exempelvis behöver stark gårdsbelysning så kanske en 100W, 120W, 150W eller 200W lampa är ett mer lämpat val för en led gårdsarmatur.


Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket. Vi har kunniga säljare och snabba leveranser. I lager Leveranstid 3-arbetsdagar. LED-lampa för gårdsarmatur.


Gårdsarmatur - Belysning - El och elektronik - Produkter. Relaterade artiklar. Fraktfri leverans hem av byggvaror.

Skräddarsy belysningen med BAUHAUS alla skymningsreläer. Använd dig av rörelsesensorer för att hålla hemmet tryggt när mörkret faller på. Visar alla resultat Rea!


Tillverkad av aluminium och kraftigt glas. Går att använda både för röranslutning mm och med medföljande adapter mm rör. Hos oss hittar ni ett brett sortiment av billiga ELED online.


Köp lampor enkelt online. Din elbutik online. Bra priser, stort utbu fri frakt och öppet köp. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Bredast sortiment av klotlampor och globlampor. Bygg din egen armatur.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.


Hoppa till innehållet. Skymningsrelä Nexa LBST-6hos ELDIREKT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.