fredag 2 september 2016

Förstoringsglas kjell och company

Nordens bredaste sortiment, och dagars ångerrätt, köp idag! Passa på att fynda redan idag! Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Du får även förtur till vår kundservice, utökat öppet köp och förlängd garanti på utvalda varumärken. Hopfällbart förstoringsglas med dubbelslipat glas och inbyggd belysning. Har en glasyta på 95xmm med 2x förstoring samt Ømm med 6x förstoring. Lampan drivs med 2x AAA-batterier (medföljer ej).


Ett vanligt samt ett hopfällbart. Det större förstoringsglaset har en diameter på 1mm och ger 5x förstoring. Köp Mikroskop online på kjell. Köp Arbetsbelysning online på kjell.


Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt vid köp över 3kr och möjlighet till fri retur i butik. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet. Spara 3-exkl.


Kjell och Company är en butikskedja som säljer tillbehör för hemelektronik. Smidigt dubbelslipat förstoringsglas med belysning. Glasdiameter: mm.


Extra stort förstoringsglas som passar utmärkt till läsning. Förstoring: 3x i det större glaset och 10x i det mindre glaset. Utrustad med ledad arm och bordsfäste som gör den.


Hållare med förstoringsglas 149:- Nytt från Kjell Company Kjell Company. Jämför priser och läs recensioner på Belysning. Reglerbar arm med två stycken krokodilklämmor och ett förstoringsglas.


Förstoringsglas kjell och company

Idag har Kjell över 1butiker på orter i Sverige, samt butiker i Norge. Stort sortiment av fyndvaror. Se omsättning, bokslut, styrelse, m. Ladda ner gratis årsredovisningar. Alla har sin egen “ Kjell ”, den där personen man ringer då teknikprylarna krånglar.


Men handen på hjärtat, det är lite jobbigt att ringa varje gång. Därför vill vi vara din Kjell, den du alltid kan fråga, så ofta du vill. Hos oss finns inga dumma frågor.


Förstoringsglas kjell och company

Vi är främst inriktade på försäljning av hemelektroniktillbehör. När vi säger hemelektroniktillbehör, menar vi all form av tillbehör som behövs för att hemmets elektronik ska fungera på bästa sätt. Med butiker som Rum2 Confident Living, Bagaren och Kocken, Belysningsdesign.


Förstoringsglas kjell och company

KitchenTime, WhiteAway, Byggmax och många många fler finns det ingen anledning att shoppa möbler, heminredning eller byggvaror någon annan stans än på Mymart. Med vårt smarta filter REA-filter kan du enkelt spara pengar med bara ett klick, genom att bara via REA-varor kan du garanterat göra ett klipp. Förutom ett brett tillbehörssortiment är kunskap och servicebärare av vårt koncept.


Här finns allt från dator, nätverk, mobiltelefoner till surfplattor, TV-teknik och hemmabio. Kika på vårt breda sortiment och alla våra prissänkta varor här idag! Med målet att förbättra människors liv genom teknik, erbjuder vi ett uppdaterat och högkvalitativt sortiment i alla butiker och på kjell. Varje säljare har stenkoll på senaste nytt och hjälper gärna till med att hitta en individanpassad lösning.


Det ska vara lätt och kul att handla tillbehör till din teknik. Vår kunniga personal finns därför på plats för att guida dig genom olika prisklasser och alternativ så att du får det du behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.