tisdag 16 augusti 2016

Vattentät led slinga 12v

Styr eluttag, lampor etc. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. De snelste zoekmachine. Produkterna är testad av experter så som de är tänkta att användas i verkligheten.


Vattentät led slinga 12v

Vi gör alla våra tester själva och testar alla produkter i verkligheten. V adapter medföljer. Vår Flexibel LED slinga är 100% vattentät.


Detta är en diodslinga för V som är en väldigt ljusstark och flexibel ljuskälla. Köp enkelt online här! Led slinga 12v vattentät. Säljs som metervara.


Varmvitt ljus dimras med LED dimmer pwm. Diodlist (12V, vattentät ) Flera utföranden 29. List med LED -teknologi. Våra återförsäljare Hitta alla.


Slingan har dubbelhäftande tejp på baksidan för enkel montering. Slingan är vattentät och finns i ett flertalet olika färger. Snygg LED slinga i praktiskt förpackning!


Vattentät led slinga 12v

Vi har även en mängd olika styrningar, transformatorer och snabbkontakter. LED tuinverlichting al vanaf € 8! De laagste prijzen op Beslist. LED Slinga för Bakgrundsbelysning TV. Låg strömförbrukning, Super-ljus men kör med låg temperatur 2. För all typ av ljussättning.


Kopplas direkt till V -system eller via adapter till 2V (medföljer inte). Strömförsörjningskabel medföljer. Klippbar mellan var 3:e LED. Lämplig adapter finns på Biltemas elavdelning, t. Letar du ljusslinga ? Vattentät transformator för LED med m kabel.


Hos NetOnNet finner du ett stämningsfullt sortiment av ljusslingor. Snabbt och smidigt - beställ idag med leverans imorgon!


Vattentät led slinga 12v

Se vårt utbud av ljusslingor och LED strips från kända tillverkare som Philips Hue och LIFX. Med en ljusslinga kan du enkelt sätta ljus och färg på ditt hus eller lägenhet. Kan klippas med sax till önskad längd eller förlängras till längre än 5m.


Den är IPvattentät och har en livslängd på 50timmar. Ger ett varmt vitt ljus.


LED belysning fungerar lika bra för att pigga upp en tråkig hylla hemma som för att ge balkongen ett värmande ljus. Julbelysning online till grosspriser. LED slingor finns i alla möjliga utföranden, färger och former. LED - slingor som tex kan placeras i framlyktorna för att få en snygg look.


Det går även att kila fast dem mellan lyktan och karossen på bilen. Du kan även placera den inne i bilen, husvagnen, husbilen, båten etc.


Den lyser upp mycket bra utan att alstra värme eller dra mycket ström. Varje slinga har st dioder. LED-lister för alla möjliga och omöjliga lösningar. Lys upp golvet i köket med en varmvit LED -list.


Eller varför inte en RGB LED -list i trappan som tänds vid rörelse? Den andra du länkade var inte vattentät.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.