tisdag 16 augusti 2016

Badrum gammaldags stil

Hos HTH får du inspiration, goda råd och vägledning till din badrumsdröm. Få anbud från hantverkare gratis för ditt nya badrum.


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Ett tidlöst och klassiskt badrum i sekelskiftesstil är både vackert att vila ögonen på, men även ett bra val för miljön och plånboken eftersom denna stil inte lika snart blir omodern. Hos oss hittar du välsorterat utbud av en klassisk gammaldags badrumsinredning och attiraljer som passar perfekt för moderna sekelskiftesbadrum. Utforska Ylva Stenqvists anslagstavla " Badrum gammal stil " på Pinterest.


Visa fler idéer om badrum gammal stil, badrum, badrumsrenovering. Med Victorian Floor tiles och kakel i tegelsättning, skapas ett badrum i vacker sekelskiftesstil. Lägg till detaljer som en tidstypisk blandare i obehandlad mässing eller krom, ett gediget tvättställ, högspolande toalett och fristående badkar med tassar och stilen är total!


Badrum gammaldags stil

Brittania Bad med sina produkter möjliggör skapandet av ett gammaldags badrum i elegant engelsk stil. Kollektionen tillgodoser den svenska marknaden!


Utforska Gunnar Gustafssons anslagstavla "Lantliga badrum " på Pinterest. Tapeten Novolette från Fornasetti ger stark karaktär till detta vackra badrum.


Kakel och bröstlist kommer från Bygg­fabriken. Spegeln, med sina ­­fasett­slipade kanter, är beställd hos glasmästare efter gammal förlaga.


Handfatet är original från 30-talet då huset byggdes, golvklinker Hexagon från Höganäs kakel. Många är vi som drömmer om ett badrum i lantlig stil där liggande väggpanel, softa kulörer i crème och natur samt badrumsmöbler med en touch av sekelskifte sätter känslan.


Stanna kvar och låt dig inspireras av ett par av våra bästa tips och idéer för dig som ska inreda ett lantligt badrum. Gammaldags toalett med modern funktion. Letar du efter en toalettstol i gammaldags stil har du hittat helt rätt.


Här hittar du vårt utbud av klassiska retro-toaletter med modern funktion. Välj mellan flera varianter - vi saluför klassiska högspolande, golvstående och väggmonterade modeller. Lampor till badrum i sekelskiftesstil.


Badrum gammaldags stil

Med våra tidlösa lampor för badrum är det enkelt att hitta en unik stil i sitt badrum. Våra lampor är designade i äldre stil, men du kan känna dig trygg med att lamporna håller högsta kvalitet och är tillverkade i ett gediget material som är anpassade för moderna hem. Vi får se även andra badrumsmöbler i äldre stil, med infällda kopparvaskar. Joakim visar handfat, wc och blandare för badrum i 20- och 30-talsstil.


Han rekommenderar inte gamla byggvaror som är allt för opraktiska, utan menar att det är bättre att göra lite avsteg från hur det var förr för att få modern komfort. När man talar om den lantliga stilen och rum med gammaldags inredning så tänker man ofta på kök men det är minst lika fint med ett badrum i lantlig stil.


Badrum gammaldags stil

Härliga kommoder och skåp med vitrinprydda dörrar, ofta med kryss eller vackra frostade mönster är inredning som skapar den rätta stämningen i det lantliga badrummet. I vårt badrumssortiment finns produkter för ett tidlöst och hållbart badrum. Badrum i lantlig och gammaldags stil är mer populära än någonsin och det är inte så svårt att förstå. Till skillnad från många andra stilar ger lantliga badrum.


Förvandla ditt badrum till en både vacker och praktisk plats där du kan koppla av och. Handdukstork Cleaver från Burlington - Vacker handdukstork i gammaldags stil. Välkommen till Sekelskifte och vår klassiska badrumsinredning!


Lantlig inredning ligger oss varmt om hjärtat på Fröken Fräken. Den lantliga rustika stilen passar lika bra i huset på landet som i lägenheten i stan. Och i både slott och koja.


Allt beror på hur du kombinerar för att få fram rätta känslan. Här i Fröken Fräkens webshop tycker vi om nostalgiska saker med inspiration från svunna. Vi är specialister på exklusiv badrumsinredning och vi har troligen Sveriges bredaste sortiment av klassiska varor till badrum.


Förutom badrumsinredning har vi ett fint sortiment av köksblandare, diskhoar av porslin och belysning för kök och matplats. Romantiska badrum i lantlig stil De ljusa väggarna och de härliga vaserna med färska blommor vittnar om att vi befinner oss mitt i årets mest undersköna tid.


De romantiskt inredda badrummen har ljusa, bleka färger, gärna med en härlig, gammal kommod som rummets centrala blickfång. Inspiration - Köksbelysning i gammaldags stil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.