onsdag 13 juli 2016

Nbb extraljus xenon paket

Köp extraljus styckvis eller våra färdiga paket med allt du behöver för installation! Sveriges bästa priser. Alternativet för dig som prioriterar bästa möjliga ljus.


Nya modellen med LED positionsljus på överkanten (valfri inkoppling). Det är resultatet tack vare Luxtar Premium LED Headlight med D2. Välj mellan fjärr och pencil ljusbild.


Upplyst och säker till rätt pris! E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! Trucker - Tillbehörsgrossisten och Pickupspecialisten. Allt du behöver för ett riktigt bra extraljus. I detta paket har lamporna ljusbilden fjärrljus.


Nbb extraljus xenon paket

Fri frakt på hela paketet ! Svensk design, kvalitet, säkerhet och lång livslängd. Normal tid för paketen att nå dig är 1-arbetsdagar beroende på var i landet du bor. Lyckligt lottad är man som får åka med så sjuka extraljus nu mot vintern!


Ange koden: halojonssan för 10% rabatt på HELA sortimentet hos extraljuskungen, du m. EXTRALJUS PAKET Vi erbjuder många olika extraljus modeller som flerpack. Genom att handla fler lampor kan du ta del av våra rabatterade priser. Mängdrabatten som tillämpas är baserad på antalet lampor i varje led paket. Våra led paket finns tillgängliga som 2-pack, 3-pack, 4-pack och 5-pack.


Populärt extraljus med LED-positionsljus som levereras med 75W xenonkonvertering eller så köper man till färdigkonvertering. Stort utbud med snabba leveranser.


Xenon extraljus med speedstarter teknik innebär mycket kortare uppstartstid vid kallstart. Fynda bland våra prisvärda paket med stycken extraljus där du kan konfiguera ljusbild fritt! Högkvalitativa xenon - extraljus med användaren i fokus. Linsen är i princip okrossbar och står emot repor tack vare att den är tillverkad i polykarbonat.


Trepack av ett av våra mest sålda extraljus. Med en frontlins av polykarbonat tål det både väder, vind och är mycket resistent mot stenskott. Med sitt glasfiberförstärkta plasthus och lins i polykarbonat är detta ett extraljus av toppklass!


Ljuskällan är en xenon gasurladdningslampa. Alpha 2både vidgar och förlänger den normala ljusbilden. Paket med valbar ljuskombination, inbyggd 70w ballast och inbyggda drivdon Välj alternativ.


Nbb extraljus xenon paket

Ett mycket stryktåligt extraljus av hög kvalité från Nordisk Bilbelysning ( NBB ). Led extraljus är inte längre bara ett bra alternativ till Xenon lampor utan har under de senaste åren blivit det självklara valet bland extraljusen på marknaden. Kompletta Xenon - paket klart för montering! Extraljuset är ett av de mest stryktåliga på. Du kan välja NBB i Xenon eller LED- utförande.


Nbb extraljus xenon paket

Paket med stycken NBB Alpha 1och våra populära 55w eller 70w Speedstart xenonkit, Hållare, stag och reläkabelsats. Otroligt mycket ljus trots det lilla formatet. Innehåller allt som behövs för konvertering. Tre Xenonlampor 55w H3.


Kabelsats för tre extraljus och kontater. Du utgår från tre stycken standard extraljus, sedan så bygger du på med olika tillbehör och options som finns, xenon, halogen, fästen, stag, skydd etc.


Lyson har marknadens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.