torsdag 7 juli 2016

Industrilampor vintage

Industrilampor vintage

Köp lampor med industristil här. Second hand online med unika, handplockade vintage produkter från Erikshjälpen. Alltid fri frakt när du handlar över 4kr. Vi har även en butik i Knivsta mellan Arlanda och Uppsala.


I butiken hittar ni en charmig mix av möbler, belysning, textilier, industrilampor vintage och inredningsdetaljer på ca 2kvm (Vi lagerför inte alla våra produkter i butiken). En industrilampa passar perfekt in i den rustika, inredningen i hemmet, där denna unika belysning blir en naturlig blickfång i rummet.


Dek från Zuiver är en rustik och grov taklampa med industriella detaljer. Her finner du røffe vintage industrilamper i den klassiske franske industristilen, samt andre unike lamper i industriell stil. Vi har fantastiska partier franska skolstolar och tyska caféstolar. Vi har vintage taklampor, golvlampor, fönsterlampor, bordslampor m. Med Reformas unika prisgaranti kan du dessutom känna dig 100% trygg med att du handlar din vintage belysning och lampor till nätets bästa pris!


Dessutom erbjuder vi säkra betalningar och snabba. Vi har industrilampor i allt från svart till vitt, mässing, koppar, petrolblått, gult, grått eller antik matt vintage finish som passar fint både för lantlig inredning och det moderna kontoret! Vi har inudstrilampor med matt finish eller högblanka industrilampor.


Danska vintage lampor och ny design från Örsjö belysning. Beställ taklampor, skrivbordslampor, bordlampor online. Matt svarta och vita lampor i trendig design.


Moderna lampor och vintage lampor till alla rum och inredningsstilar. Hos Reforma handlar du all typ av belysning så som taklampor, vägglampor, bordslampor, skrivbordslampor och fönsterlampor.


Reformas vision är att det ska vara enkelt, snabbt och smidigt att handla lampor på nätet. Allt som för tankarna till gamla verkstäder och fabriker passar in i denna kategori.


Bor stolar, lampor, lådor och skåp av olika slag i järn, plåt, zink, betong och grovt trä med vintage och patina – Det är vackert det för oss som gillar inslag av industri i hemmet. Här hittar du allt från industrilampor till nötta träbord. Denna pin hittades av Monica MOONSTONE.


Industrilampor vintage

Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Stora, fina industrilampor märkta SILL. Nydragen el med ny keramisk lampsockel för Elampor. Det finns sex stycken att köpa, och priset avser styck.


Ett par industrilampor från Rover bilfabrik, grå emalj med fantastiska aluminiumfästen, lampfäste i porslin. En skön, ruff kontrast som idag syns i vartenda hem, i varenda inredningstidning.


Industrilampor vintage

Industrilampor, vintage. Och jag är inte sämre jag, har flera stycken som ligger på hög som jag har planer för, i mer eller mindre varje rum!


Vintage lampor, vintage industrilampor och andra vintage saker, hittar du hos OddLiving. Vi har ett trevligt urval och snabba leveranser Hon kom själv över ett par riktigt shyssta bokstäver i tung plåt. De har suttit ovanför en gammal Guldsmedsaffär i Fruängen på 50-talet. Hos oss hittar du massor av lampor ! Men vad är då vintage ? Vintage är en engelsk term som syftar på en äldre vara av god kvalitet.


Ordet härstammar från latinet där det betyder vinskörd. Här har vi samlat belysning som på något sätt har med industri att göra – både när det kommer till själva stilen, men också när det kommer till hållbarhet och.


Material: Emaljerad lackerad metall. Härliga lampor som utstrålar karaktär från välkända Louis Poulsen. Produktmått: Diameter: cm. Samtliga är i bra begagnat skick med patina enligt bilder.


Ljuskälla ingår ej. INDUSTRILAMPOR, st. Säljer följande lampor: 1. Svart taklampa, retroinspirerad. Nyskick, inköpt på Chilli. Retro nyproduktion av string-stil.


Jag hittade honom på Blocket och åkte och kikade på hans lampor. Robust interiör för en stor gästfrihet. Hållbarhet i design ser vi som ett ansvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.