torsdag 7 juli 2016

Gelenaglar led lampa

Gelenaglar led lampa

Inredning i alla prisklasser och för alla hem. Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb! Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli.


Gör årets bästa fyn köp online nu! Bestel met de laagsteprijsgarantie. Unieke eigen collectie LED lampen.


Gewaardeerd met een 9. Vårt Gele Led Startpaket innehåller allt du behöver för att komma igång med dina gelenaglar. Paketet innehåller också en super stark Led lampa som härdar dina naglar, snabbare än våra UV- lampor gör. Köp nu en proffsig nagellampa som är lämplig för både yrkesmässigt nagelstudio eller hemma bruk.


Specifikation: Total : Watt. Spänning: 220V – 230V 50Hz. Gelenaglar Startpaket - Ett Nagelkit med LED Lampa – nail4youSE. Här finner du allt du behöver för att bygga gelénaglar, 28delar.


Gelenaglar led lampa

Gelén är fri från akrylsyra vilket gör den mildare för din naturliga nagel och mer lättarbetad. LED UV Lampan passar för Soak off gel, Soak Off gel polish och LED No need cleaner gel som du hittar under kategorin "Gele Naglar". Andra vanliga geleer kan inte härdas i LED uv lampan.


Geléns yttersta lager härdar inte pga kontakt med luften och därför förblir gelens yta kladdigt efter härdning. Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor.


Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Dagars Gratis Retur. Säkra och snabba betalningar.


Gel Mini startkit med watt LED uv lampa (med timer) för dig som vill prova gelenaglar och vill ha nagelvård i samma klass som de som erbjuds på salong fast hemma. Med nagelgel får du fina naglar som håller i 1-veckor. Base one UV-gel - Clear.


Sun LED lampa för naglar har inbyggd ljusstyrka eftersom den börjar med låg. Komplett startkit för gelénaglar av hög kvalité.


När du skal göra en nagelförlängning med gelénaglar eller akrylnaglar behöver du en nagellampa. UV-Lampor och LED-Lampor. Välj en UV-lampa eller det senaste på marknaden en LED lampa till naglar som for att gelén härdar snabbare. UV, LED, CCFL lampor (stora och små) och lysrör till gelenaglar och gellack.


Gelenaglar led lampa

Som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor. LED - lampan - ett smart val för både miljön och plånboken. Och så har de väldigt lång livslängd.


UV-gelelampa är en klassiks lampa som har användts i många år i nagelbranchen. Sun Gele Lamp LED Watt till gelenaglar är en super effektiv LED nagel lampa som har den starkaste härdbarhed för gelenaglar och gellack och utformningen av denna nagel LED-lampa gör, att den enkelt och effektivt kan härda gelenaglar och gellack på båda händer och fötter eftersom den passar perfekt i storlek och står på ett fot som lätt kan avlägsnas, så att du också lätt kan.


Tänk på att de flesta gelér kräver avtorkning med en cleaner efter härdning i uv-lampan. Alla gelér ska användas varsamt och de kan skapa irritation för ögon, hud och andning. Timer på 3 6 sekunder med touch funktion. Idag testar jag att använda en led - lampa från nagelgiganten ! Philips LED WarmGlow ger en upplevelse av dimrat LED -ljus.


Till skillnad från en konventionell dimbar lampa, som endast dimrar ljusstyrkan, justerar de här lamporna även färgtemperaturen vilket ger ett varmt sken. Gå från dagsbelysning till mysig belysning på ett ögonblick med Philips WarmGlow LED. Tänk dock på att den skall återvinnas och inte slängas i hushållssoporna.


Byter du stycken så sparar du cirka 5kr om året. En lågenergilampa på 9W kan lysa i över 1timmar på 1kW, medans en vanlig 40W lampa bara klarar timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.