fredag 15 juli 2016

Förstoringsglasögon med belysning

Köp dina broderier hos oss med fri frakt från 5kr. Vi levererar snabbt och tryggt! Allt inom broderi och tillbehör. Brett utbud av varumärken! Välj på över varumärken!

Gå med i vår handarbetsklubb. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Handla belysning och mycket annat hos Cellbes.


Säkra och snabba betalningar. Förstoringsglas med LED belysning, 5X förstoring 1kr. Galilei teleskopglasögon för avståndsseende 9kr.

Vi har små och lite större modeller, även sminkspeglar, som förstorar och gör isättning av linser etc. Dessa förstoringglasögon är perfekt för läsning, reparation, sömnad och många andra dagliga uppgifter.


Och med justerbara linser fungerar detta förstoringsglas på alla avstånd. Levereras med olika glas som förstorar 1. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad.


Ett förstoringsglas med belysning är utmärkt att använda när ljusförhållandena i rummet inte är de bästa. Ljuset hjälper ögonen att fokusera på det som ska ses och får också föremålet att framträda tydligare. Speciellt för dåliga ljusförhållanden och mör Visa mer 3kr inkl.


Lämpliga för TV-tittande, teatern, museet etc. Skärpan justeras med en ratt (med skala) på utsidan av respektive skalm. Med fokusinställning.


En av Nordens ledande e-handlare för dig med kreativa händer! Belysning Dagars Gratis Retur. Batterier ingår ej. Hos Clas Ohlson kan du alltid handla. Produktegenskaper 20x förstoring.

Lupp plats som är justerbar på ramen för din komfort. Monterad på en svart monokel ram för handsfree användning. LED-lampa är justerbar för att belysa rätt synfält. Dessa glasögon kan exempelvis användas vid mekanisk bearbetning, elektronisk reparation, smyckesbe.


Dessa klipp- och flipglasögon förvandlar standardavståndsglasögon till läsglasögon eller läsglasögon till superförstoringslinser. De är perfekta för hem, skola eller på kontoret.


Vi har alltid broderi och garn till riktigt bra pris och snabb leverans. Våra förstoringsglas låter dig se de minsta detaljerna, LED-belysningen förbättrar objektets syn. Ett svart kraftfullt fodral med dragkedja medföljer. Beställ idag, leverans imorgon!


När man har svårt att se det som är riktigt litet och pilligt så har du är ett fantastiskt hjälpmedel. Praktiskt förstoringsglas som sätts runt pannan med en mjuk och behaglig plastskena. Perfekt för dig som broderar.


Kan naturligtvis även användas när du läser böcker mm. Glasögon kan bäras samtidigt. När du arbetar med de minsta delarna krävs en hög precision.


Ett par förstoringsglasögon med lysdioder går loss på cirka 1kronor. Fyra olika linser ingår i priset: 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.