måndag 11 januari 2021

Utemöbler i betong

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark.

Hitta ditt närmaste varuhus. Missa inte vår julrea på allt från badrum till golv. Gör ett klipp till vinterns projekt. Vi har allt du kan tänkas behöva.


Hos Sommarboden hittar du utemöbler i flera olika stilar och designs. Unna dig med extra komfort och skapa din egen stil. Ett betående intryck med betong.

Ett avskalat och rent uttryck med en rustik och rejäl känsla. Hos oss hittar du en maffig loungegrupp i betong och till det ett antal olika loungebord som går att kombinera med våra olika loungegrupper i andra material. Möbler av betong är snyggt, stilrent och tufft. Betongmöbler är modernt och slitstarkt.


De gör sig mycket bra i offentliga miljöer både inomhus och utomhus men självklart passar de lika bra i en privat miljö. Materialet är 1procent återvinningsbart vilket även gör möblerna till en klimatsmart alternativ.


Hittills var det trädgårdsmöbler i material såsom rotting och polyrattan, teak och granit som dominerade på marknaden men betong börjar bli ett alltmer populärt material även för utomhusmöbler. Skapa en härlig känsla i ditt hem och din trädgård med snygga och underhållsfria betongmöbler från Grafitgrå.


Utemöbler för din uteplats, terass, ballkong eller uterum. En loungegrupp i betong gör ett bestående intryck. Lägg till som favorit. Guteform står för utemöbler med Gotländsk design och med ett Gotländskt ursprung.


I över år har vår produktion funnits på Gotland. Numera tillverkas delar av vårt sortiment även utomlands, där vi använder oss av all den erfarenhet och kunskap vi lärt oss genom åren.


Letar du efter produkter inom utemöbler ? Då har du kommit helt rätt!

Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga. Självklart hittar du ännu fler produkter inom utemöbler i våra varuhus.


Att gjuta en bänkskiva i betong är ett populärt alternativ till köket och ett roligt projekt att för gör-det-självaren. Ta del av vår stora guide och beställ finbetong på stenbolaget. Vi erbjuder möbler för utestället som passar just din smak för varje tillfälle.


Stort utbud av hem- och köksinredning på åhlens. Alltid öppet köp i dagar. UTEMÖBLER BETONG 30%. På BAUHAUS har vi ett enormt sortiment av hammockar, bänkar och soffor.


En bänk kan vara praktisk som komplement då man är många runt bordet, den kan också ge den där sköna platsen invid husväggen där man dricker morgonkaffet eller som en trevlig plats att njuta i skuggan i trädgården. Vi säljer utemöbler och sommarmöbler samt möbelgrupper som passar just ditt hem.


På altanen eller i trädgården, vi har ett stort sortiment av utemöbler som är perfekta när du vill umgås med familj och vänner utomhus. Köp online på JYSK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.