söndag 20 december 2020

Vintage skåp

Vintage skåp

Hitta ett skåp som passar just ditt hem. Heminredning online hos Ellos. Flera kända varumärken. Möbler, belysning och gardiner. Köp Cancerfondens armband hos oss. Intäkterna går till Rosa Bandet. Stort utbud av inredning! Vi har skåp och världens bästa varumärken till rätt pris. Second hand online med unika, handplockade vintage guldkorn från Erikshjälpen. Fullskalig second hand på nätet. Vintage Skåp online på Shopalike.


Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa pris! Fri frakt över 500kr och snabba leveranser från Stockholm. Litet vintage skåp. Här hittar du alla typer av skåp och hyllor, från vitrinskåp till bokhyllor.


Vintage skåp

Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina skåp och skänkar till ett smycke i hemmet! Bänk - Hjalmar - 1cm. Docksäng Micki 250kr. Välj och vraka bland våra snygga skåp.


Vintage skåp

B1x Dx H2Finns mer möbler i samma serie. Hyllor och skåp från Chic Antique, Artwood med flera. Hos oss på avdelningen för hyllor och skåp finner du ett brett utbud av möbler i olika stilar och från olika varumärken. Rustik inredning i sköna träslag.


Vi har riktigt fina skåp och hyllor i robusta och rustika träslag som björk, ek och alm för att nämna några. Lantligt skåp i färgnyansen antikvit med glaslucka och glassidor. Skåpet har en modern vintage stil med inslag av industristil. Färgen är luktfri och torkar mycket snabbt.


Skåpen är av mycket hög kvalitet och av gedigna material. Välja bland stilar som shabby chic. Relaterade produkter. VINTAGE x SKÅP x GRÖN. Indiskt vakt shack. Endast kvar i lager. Lägg till i önskelistan. Share this product Kategorier: FÖRVARING, MÖBLER, NYHETER. Leveranstid ca 4-dagar. Dags att visa upp något? Med våra skåp och småskåp kan du visa dina mest älskade saker hemma, och på samma gång hålla dem fria från damm, kladdiga fingrar och andra potentiella faror.


Välj mellan en mängd olika förvaringsskåp med eller utan dörrar. I glas, trä eller plåt. Unikt handtillverkade Asiatiska möbler i massivt trä som garanterat ger en färgklick i rummet!


Det är roligt och enkelt att fynda vintage och second hand i Göteborg. Det finns gott om vintagebutiker och du hittar dem i bland annat Haga och Linné, innerstaden och kring Avenyn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.