torsdag 10 december 2020

Udendørslamper med sensor

De er samtidige med til at forebygge indbrud. Så er der altid lys, når du har brug for det - og mørkt igen, når lyset ikke længere er nødvendigt. Udendørslamper med sensor eller skumringsrelæ tænder lyset for dig. Du slipper altså helt for at fumle dig frem i mørket for at finde knappen, som tænder lyset.


Udendørs væglamper med integreret bevægelsessensor er superpraktiske. For bevægelsessensoren er der allerede og skal ikke monteres ekstra bagefter. Du kan med stor fordel vælge en udendørslampe med sensor, således den tænder automatisk, hver gang den registrerer bevægelse.


Ved at vælge en sensorlampe får du både en energibesparende lampe, men opnår også at lyset vil tænde uden du altid skal trykke på kontakten. Lys og lamper er ikke kun forbeholdt de indendørs rum i hjemmet.


Også udendørs kan det være rart at kunne tænde lys om aftenen, så du ikke kommer hjem til en helt mørk indkørsel, eller så du ikke skal famle dig frem i blinde, hvis du har et ærinde i haven efter mørkets frembrud. Udvalget af udendørslamper online på Bilka. Kæmpe udvalg i udendørsbelysning!


Hos Harald Nyborg finder du bl. Landsdækkende bytteservice! Hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige udendørslampe, er du altid velkommen til at kontakte os på mail, chat eller telefon. Vi har mange forskellige typer af udendørslamper hos Lysmesteren.


Udendørslamper med sensor

Er du til det minimalistiske udtryk med simple farver, skarpe kanter og designs? Så er LIGHT-POINTS Compact-serie af udendørslamper spot on.


NORDLUX derimod er et godt bu hvis du er til minimalistisk design, men falder mere for de runde former. Når det kommer til udendørs belysning, er udendørs LED-lamper med bevægelsessensorer særdeles praktiske.


Lyset tænder automatisk ved bevægelse, hvilket vil sige, at du aldrig behøver at fumle dig frem til hoveddøren i mørke. En udendørslampe med sensor er praktisk af flere grunde. Derfor er vi glade for at kunne vise dig alle vores flotte udendørslamper med sensor som du kan sætte op på væggen og som sørger for at du har lys når du har brug for det udenfor.


Vælg udendørslamper med sensor. Når du skal vælge belysning til have og indkørsel, er det en god ide at vælge lamper med sensor.


På den måde er lyset kun tændt når der er behov for det, og du sparer mange penge på elregningen. Der findes tre slags sensorer : 1. Bevægelsessensorer – tænder automatisk når der registreres en bevægelse. For det tredje har sensorlamper en forebyggende effekt mod indbru da tyveknægtene ikke får fred til deres "arbejde".


Energibesparende udendørsbelysning. LED sensorlamperne er energivenlige på flere måder. På den måde kan du få en ensartet og matchende belysning i hele udendørsarealet og kan veksle mellem væg- og havelamper.


Derudover pynter det også på huset og giver det et ekstra flot udtryk, ligesom det også skaber trivsel, sikkerhed og ikke mindst tryghed at kunne se, hvem der står udenfor døren, når mørket er faldet på. Se også vores udendørslamper med sensor. Vi har fra flere leverandører hørt, at en stor-sælgende lampe til udendørs brug er kubiske lamper. Altså kantede, mest firkantede, væglamper og bedlamper - som typisk er efterspurgt i klassiske farver som sort, grå, hvid og stål-farver.


I produktbeskrivelsen kan du se, om den lampe, du har valgt, også har en bevægelsessensor. Vi ser i stigende grad haven og terrassen som et ekstra rum, og indretter med detaljer og komfort, der afspejler boligens øvrige rum. Her spiller udendørs lamper en vigtig rolle – det er praktisk efter mørkets frembru men også til at skabe hygge og stemning.


INTRO CONTROL udendørs væglampe m. Lampen har en bevægelsessensor med spejllinse, og den kan derfor opfange bevægelser 3grader om lampen i op til meters afstand. Lamper med sensor har også en præventativ virkning i forhold til at afskræmme indbrudstyve, så pengene kan være givet godt ud.


Køb billige udendørslamper med bevægelsessensor fra producenter som Nordlux og Eglo online med nem bestilling og lyn-hurtig 1-dages levering. Er du træt af at skulle tænde din udendørsbelysning manuelt, så kan du med fordel installere en sensorlampe fra Nordlux og lade lyset tænde og slukke helt automatisk.


Udendørslamper med sensor

En sollampes effektivitet er betinget af solens stråler. For at få fuldt udbytte af din udendørs lampe er det derfor utrolig vigtigt at batteriets opladede energi, udelukkende benyttes ved bevægelse eller efter mørkets frembrud.


Udendørslamper med sensor

Lys gangstier op med sensorstyrede lamper, så der altid er orienteringslys, når du har brug for det. Det giver også ekstra beskyttelse mod uønskede gæster. Indgangspartier og garage eller carport kan oplyses med permanente udendørslamper - så kan du altid finde både nøglehul og den rigtige nøgle. LED-belysning med sensorer har ofte en præventiv effekt, hvis uønskede ubudne gæster nærmer sig huset.


Ulemper ved brug af LED lamper med sensor er bl. Hvorfor ikke bare en 1-polet afbryder der er monteret parallelt med sensoren. Så når afbryderen er tændt er der konstant fase på lampeledningen.


Derved er den ligglad med om sensoren er tændt eller slukket. Når afbryderen er slukket er der kun fase på lampeledningen når sensoren giver det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.