fredag 11 december 2020

Träskyltar utomhus

Välj en skyltmodell och klicka "designa skylten" så kan du skapa en personlig träskylt. Här nedan ser du ett urval av vårt standardsortiment, här finns dörrskyltar i trä, väggskyltar, namnskyltar samt gårdsskyltar.


Designa träskylt med valfri text och motiv online. Våra träskyltar har en tjocklek på mm och består massivt trä bestående av limfog (stavar) i träslagen lönn, ek och körsbär. Då materialet är obehandlat är det endast avsett för användning inomhus.


Våra träskyltar tillverkas med färgtryck i en UV-printer, vilket innebär att du kan ladda upp bilder och text i flerfärg. Med en träskylt så får man en snygg och elegant skylt med naturkänsla. En träskylt passar inte för alla men där den passar in i miljön är den oslagbar.


Hårda träslag kan anses bättre vid tillverkning av träskyltar, så som ek, teak, mahogny med flera. Skyltstället levererar denna typ utav skyltar till bla Vemdalsfjället. Det går även bra att göra skylten i andra träslag.


De olika träslagen ger skylten olika utseenden. Exempelvis är gran är att föredra då man vill att skylten ska uppfattas som rustik. Roliga skyltar, skyltar i lantlig stil, shabby chic, vintage, retro och nostalgiska träskyltar.


Leverantörer är La Finesse, Ib Laursen, Chic Antique, Miljögården m. Hos oss får du skyltar i trä för de flesta ändamål, Vi kombinerar den senaste tekniken med kreativitet och ett gediget hantverkskunnade. Vår specialitet är skyltar för rekreationsområden och vandringsleder, men vi gör också dörrskyltar, reklamskyltar och skyltar för kontorsmiljö, allt med den lilla extra kryddan som känslan av trä ger.


Välkommen till Skyltar. Skyltar så som gårdsskyltar, kontorsskyltar, restaurangskyltar, välkommenskyltar, familjeskyltar, citatskyltar, hästboxskyltar mm. När vi skyddar trä utomhus med flera lager olja och färg så är det inte för att göra träet snyggare.


Träskyltar utomhus

Vi förlänger livslängden markant när träet skyddas mot fukt, svampangrepp och solens ultravioletta strålning. Här är en genomgång av vilka typer som finns och hur de olika varianterna används. Hjärta i trä trähjärta champagne olika storlekar shabby chic lantlig stil. Träskylt - kan behöva lackas för utomhusbruk.


Har du något att säga? Säg det med en skylt! Här hittar du fina,roliga och häftiga skyltar att använda i din inredning. Vi har massor med skyltar i flera olika stilar.


Bland annat i klassisk lantlig stil, rustik och vintage. Välj mellan träskyltar i metall och andra material. Med budskap, ordspråk, citat eller snygga motiv-alla med fin. Vi lyfter fram det unika i varje utomhusskylt genom professionella, genomtänkta skyltkoncept.


Träskyltar utomhus

Se exempel på utomhusskyltar i bildgalleriet. Finn inom- och utomhus skyltar i alla format Det kan finnas alla möjliga anledningar till behov av en skylt. I vissa fall behövs en mindre modell, till exempel som kan stå på ett bord.


Träskyltar utomhus

En bordskylt kan dock ha många olika storlekar, beroende på vad det ska användas till. Plåtskyltar, funktionellt och enkelt. Dessa kan belysas med spotlights eller ljusramp med LED.


Vi har även ett "kassett-system" för samlingsskyltar där enskilda skyltar enkelt kan bytas vid behov. Skyltar stora som små, för utomhus - och inomhusbruk, från st. Alltid timmars leverans utan expresstillägg.


Prova utan registrering. Skyltproffset erbjuder träskyltar för friluftsleder och andra informationsskyltar i trä. Den moderna människan rör sig gärna utomhus, men är inte nödvändigtvis. Hos Håva Skyltar hittar ni skyltar och dekaler.


Här finns alla skyltar du behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.