tisdag 8 december 2020

Trappräcke inomhus

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Trappräcken är en viktig detalj, både för säkerheten och utseendet! Oavsett om det är inomhus och utomhus blir trappräcket ett blickfång, vare sig räcket leder till nästa våning från din hall, eller omgärdar din altan. Trapphuset är en synlig och dominerande del i huset.


Något vi på Lundbergs haft ögonen på under många år. Vårt fokus innebär bland annat att vi tagit fram flera koncept med färdiga lösningar för trappräcken inomhus.

Bland annat finner ni vinkelskarvar, stänger i rostfritt stål, handledare i massivt trä, fästen och mycket mer. BAUHAUS erbjuder ett stort stortiment räcken från Lundbergs för inomhusbruk så som serierna Copenhagen, Ekerö, Stockholm, New York, Helsinki och Oslo. Ibland kan man behöva räcken inomhus. Ofta är det på övervåningen kring trappan så att inte någon ska riskera att trilla ner.


Om man har barn kan detta vara extra viktigt. Ett trappräcke är uteslutande ett platsbygge. Först monterar man ev stolpar mm för att sen få fram längder på handledare, glasmått etc, etc. Ett snyggt trappräcke inomhus kan tom.


Vi kan dessutom tillverka ditt unika räcke på förfrågan – stådare med egen profil, detaljarbeten på stolpar mm.

KLICKA på bilderna nedan – i de flesta fallen finns mer material att inspireras av. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för trappräcke. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem.


Låga priser på trappräcken i rostfritt. Tillverkade i högglanspolerat syrafast stål 316L för monering utomhus samt i satin finish 3som alternativ inomhus. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Välkomna dina gäster med en ny entré! Högkvalitativa smidesprodukter som passar din plånbok. Vi har: Grindar, staket, balkongräcken, franska balkonger och balustrader.


Letar du efter coola inomhustrappor – är du i färd att bygga trappa inomhus och letar efter matchande trappräcke har du hittat rätt. Våra trappräcken kommer i flera utföranden – alla avsedda att harmonisera med trapporna.


Du väljer för närvarande mellan åtta modeller. Med ett vackert trappräcke inomhus eller en stilfull balustrad skapar du en snygg övergångsyta mellan under- och övervåningen. Vi erbjuder flera koncept och färdiga lösningar, och du kan garanterat hitta något som passar just ditt hem - oavsett om du söker en modern eller klassisk modell. Tekniken är otroligt enkel och den ger ett mycket starkt och stablit räcke som håller.


Inte nog med det: den enkla tekniken ger dig en mycket elegant lösning där de starka ramen sätts ihop med bladfogarsom är så exakta att man skulle kunna tro att det är en yrkessnickare som utfört dem och inte du. Skicka bilder eller en enkel skiss för att beskriva era önskemål för att få en offert.

Vi ritar upp ert räcke för godkännande innan tillverkning. Alla trapptillbehör du behöver… Hos oss finns alla trapptillbehör som du behöver! Att kombinera trä med stål eller andra material skapar ett personligt och mycket funktionellt räcke såväl inomhus som.


Allt till ditt byggprojekt. Handla tryggt online hos Bolist. Fri frakt till butik. Vi är medvetna om detta och lägger därför stor vikt vid att möta dina behov på bästa sätt.


Sekelskifte har materialet du behöver för att bygga ett gediget trappräcke eller verandaräcke i trä, både för inomhus - såväl som utomhusbruk. Här finner du allt från handledare och bottenstockar till spårade stolpar och ändknoppar. Se vårt utbud här på hemsidan och beställ hem material till ditt träräcke via oss!


Beställ våra olika typer av trappräcken i trä i träslag som ek, furu, björk mm. Byt inte ut trappan utan renovera den med Lundbergs kompletta lösning.


Vi berättar om varför och hur trappan renoveras med nya steg på gamla plansteg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.