onsdag 9 december 2020

Trappor utomhus stål

DOLLE är känt för våra trappor - och speciellt rymdbesparande trappor, som alla syftar till att få ut det mesta av utrymmet. Med fokus på högkvalitativt materialval och komfort har DOLLE skapat sitt utomhusutbud. Fortfarande är trappor i stål också ett bra alternativ för den som vill installera praktiska utrymningstrappor som är brandsäkra, hållbara och lättskötta. Oavsett hur trappan ska användas och var den ska installeras så tar vi fram anpassade lösningar.


En vinkeltrappa helt i stål, pvc och laminat är ett modernt och förnuftigt val. Rak, L- eller U-form, välj formen som passar i ditt hem.


Du hittar även raka varianter, vindstrappor och andra modeller som är höjdflexibla i monteringen. UTOMHUS TRAPPOR I GALVANISERAT STÅL. Gå till produktens hemsida.


Trappan är en byggsats trappa som anpassas vid montage tillfället. Steg, vilplan samt räckesståndare i galvaniserad stål och handledare i rostfritt stål. Rotation vänster eller höger väljer du själv vid montering. Metalltrapporna kan även kombineras med andra material, exempelvis trä eller glas.


Alltid dagars öppet köp! Bostadsrättsföreningens åriga trätrappor har bytts ut mot mer hållbara trappor av stål. Varmförzinkade ståltrappor är ett bra val för hållbart byggande. Med lackering på varmförzinkat material, som räcket här.


Trappor utomhus stål

Kan hållbarheten bli det dubbla. Vårt sortiment med utomhustrappor har extra fokus på materialval och komfort. Utomhustrappor i galvaniserat stål. Våra utomhustrappor är oftast tillverkade i galvaniserat stål för att tåla väder och vind.


Vi använder ett värmebehandlat galvaniserat stål, som är en ytbehandling som är extra motståndskraftig mot det nordiska vädret. Vi monterar handledare i stål, rostfritt eller trä. I vår egen anläggning kan vi grundmåla våra räcken och med våra samarbetspartner kan vi varmförzinka eller pulverlackera.


Trappor utomhus stål

Vi tillverkar även ståltrappor, stålkonstruktioner, ingjutningsdetaljer och all förekommande byggnadssmide. Raka trappor Vi kombinerar design och hantverk med gedigna material och modern produktionsteknik. Detta ger dig som kund stor flexibilitet i val av trappa oberoende på utrymme, form eller design.


Trappor utomhus stål

Montera trappan själv. När du väl har bestämt dig för en trappa, kan du med hjälp av monteringsanvisningar själv sätta ihop och montera den. Det är enklare än du tror. Med våra priser kan du dessutom bygga trappa till ett lägre pris.


Vi har ett brett sortiment av både snygga och praktiska trappor. DU KAN: Världens enklaste trappa. Tumstock, såg och skruvdragare. Mer behöver du inte för att bygga en stabil och gedigen trappa.


I varmförzinkat och lackerat utförande är handledaren i diameter mm och i trä diameter mm. Handledaren kan även beställas i trä eller lackerat utförande. Vi kan även utrusta våra raka trappor med extra handledare och ledstång.


Gjuten trappa med fall. Weland har ett brett sortiment av räcken för spiraltrappor som passar många olika typer av miljöer. Välj mellan trappräcken i varmförzinkat stål, tät eller perforerad plåt, krenelerat nät eller med glaskassetter för extra finish.


Vi erbjuder en mängd olika räckestyper som är barnsäkra. Beslag, spik, skruv och bult ska vara av rostfritt stål, eller varmförzinkade. Läs mer i byggbeskrivning Skruv- och spikguide. Weland tillverkar gallerdurk, spiraltrappor, raka trappor och räcken.


Trappor utomhus stål Weland AB - Weland A. Till trappor utomhus kan man med fördel använda sågat virke för att minska halkrisken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.