måndag 19 oktober 2020

Stekhäll hällmark

Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Alltid fri frakt vid köp över 4kr, dagars öppet köp och snabb leverans. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Bästa tid för din stekhäll är alltid nu! Perfekt när du är ute på camping, fisketur, jakt eller om du vill laga mat på ett annorlunda sätt till familjen eller vänner.


Stekhäll hällmark

En enkel stekhäll är perfekt att ta med sig på så väl fisketuren som ut i skogen, till stugan eller ner på stranden en fin sommarkväll. Stekhäll tillverkad av högklassigt varmvalsat. Benen är avtagbara och tjockleken på mm gör att den inte är så tung att bära. Svenskt och uppskattat varumärke som har stekhällar i varmvalsat stål som eldas med gasolbrännare.


Priserna ligger generellt lite lägre än Muurikkas. Handtag av kromat fjäderstål. Den går att använda över öppen eld eller lägga den direkt på en klotgrill. Kan användas över öppen eld eller med gasolbrännare.


De är tillverkade av högklassigt varmvalsat stål och handtagen är av kromat fjäderstål. Försedd med tre avtagbara ben och handtag av kromat fjäderstål.


Passar till stek, grill- och traktörhällar. Stark och stadig brännare – tål tunga stekhällar. Pannkaka, pizza eller flamberade nektariner?


Här finns de godaste recepten för din stekhäll ! Flytta ut matlagning och använd stekhällen istället för stekpannan. Riktigt stor stekhäll att använda över öppen el gaskök eller på grillen. Kom ihåg att inte använda diskmedel när du rengör pannan utan bränn helt enkelt bort överbliv. Allt du behöver för ett grymt utekök i trädgården.


Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! Stativ med två brännare för bästa resultat. Varumärke: Gardeney. För att få bästa möjliga stekyta och minimera risken för rostangrepp poleras stekhällens yta med sand under högt tryck varefter den sprayas med matolja som värms in i stålet under väldigt hög temperatur.


Att laga mat utomhus är oslagbart och man får mycket härlig frisk luft på köpet. Tillverkat i högkvalitativt stål som tål mycket stryk. Hällmark gasolbrännare cm. Fri frakt) Gå till butik.


Stekhäll hällmark

Tunga pannor är inget problem eftersom brännaren har stadiga ben. Gasolbrännaren är 30cm i diameter och passar en 48cm stekhäll.


Stekhäll hällmark

Det som följer med Muurikka 58cm Set är en stekhäll av tjock mm helgjuten stål, en d-4gasbrännare, skyddspåse för transport och stekfett. Njut av lite mer tid. Köp nu, betala sen med Klarna. Den är lite tyngre än Muurikkas häll, och landar på kilo och med en diameter på cm.


Den här hällen är perfekt för större sällskap. I princip alla kunder tycker stekhällen presterar precis som väntat eller bättre och då får man också tänka på att denna stekhäll endast kostar en femhundring. Innan du börjar använda din stekhäll ska du först tvätta den med varmt vatten, hetta upp den och låta den torka.


Rengör din stekhäll. Fettbehandla därefter med exempelvis olja eller stekfett. Stryk med papper för att sprida ut fettet och skrapa bort bränt fett.


Detta upprepas 3-gånger tills stekhällen mörknar och patineras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.